Тельцям – сімейна боротьба, Терезам – небезпека: гороскоп на 1 листопада

А Левам хтось зруйнує плани

ОВНИ

День буде спокійним і легким, якщо, звичайно, ви самі не будете створювати собі проблеми. А схильність до цього у вас буде.

ТЕЛЬЦІ

В житті сімейних представників знаку цей день стане періодом боротьби. Якщо у поведінці коханої людини вас щось не влаштовує, не мовчіть про це. Спробуйте пояснити, що зачепило вас за живе, але уникайте з'ясування стосунків на підвищених тонах.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся зайнятися справами, які викликають у вас лише приємні емоції. І нічого не робіть через силу.

РАКИ

Не вірте обіцянкам і не розраховуйте на чиюсь допомогу. Усі справи і проблеми цього дня вам доведеться вирішувати самотужки.

ЛЕВИ

Тому, що ви запланували на цей день, не судилося здійснитися. Хтось повністю зруйнує ваші плани, але вас це зовсім не засмутить.

ДІВИ

Якщо не можете знайти з кимось спільну мову, то й не шукайте. Зараз не час витрачати енергію, оскільки новий тиждень готує вам чимало важливих справ.

ТЕРЕЗИ

Ви можете не втримати емоції і створити собі цим проблеми. Будьте обережними з новими знайомими, оскільки є небезпека потрапити на нечесних людей.

СКОРПІОНИ

Якщо хтось потребуватиме вашої допомоги, то спочатку дізнайтеся, що потрібно зробити, щоб не потрапити у незручну ситуацію.

СТРІЛЬЦІ

Не чіпляйтеся до людей з претензіями, бо вам можуть дати гідний опір. Ваша постійна критика вже добряче дратує ваших домашніх.

КОЗЕРОГИ

Кохана людина може завдати вам чимало клопоту. Але не варто приймати її витівки близько до серця. Також уникайте нових знайомств, бо вони навряд чи виявляться приємними.

ВОДОЛІЇ

День пройде у швидкому темпі і буде насичений подіями. Головне, не намагайтеся стрибнути вище голови. 

РИБИ

Не розмінюйтеся на дрібниці, а виберіть один напрямок і чітко його дотримуйтеся. Доведеться йти на компроміс, щоб зберегти спокій в домі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень