Роки над ними не владні. Яким знакам зодіаку вдається зберегти красу до глибокої старості

А поза очі про таких кажуть - відьма

Козеріг

По праву представників цього знаку можна вважати лідерами рейтингу знаків, що не старіють. Вони одними з перших почали сповідувати принципи усвідомленого харчування, а здоровий спосіб життя часто стає їхнім кредо. Практично усі Козероги люблять займатися спортом.

Усе це в купі з «зоряною» генетикою дозволяє Козерогам довгий час зберігати молодість і красу. Хоча самі Козероги збереження молодості не ставлять своєю головною метою. Їм набагато важливіше вміти зберігати спокій у будь-якій ситуації.

Телець

У Тельців переважно від природи хороша фігура й  приваблива зовнішність. При цьому зберегти ці «подарунки» природи їм вдається  до глибокої старості й не докладати особливих зусиль.

Головний секрет довголіття і молодості Тельців в тому, що їм вдається зберігати спокій і душевну рівновагу у складних ситуаціях. Тільки так, відсторонившись по далі від побутових проблем, вони забезпечують собі зовнішню красу. Здається ніби вони надихаються силами з глибин душі.  

Терези

Підсвідомо, практично на рівні генетики, Терези розуміють, що молодість і красу необхідно берегти змалку. Більшість представників цього знаку надають перевагу фізичним навантаженням замість відпочинку перед телевізором на дивані. Ні, вони зовсім не фанати спортивного залу. Значно більше задоволення їм приносять довгі прогулянки пішки або й загартовування.

Виглядати молодо і красиво вони намагаються не заради свого оточення, а виключно для себе. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень