Проблеми з алкоголем – Терезам, надмірна самовпевненість – Скорпіонам: гороскоп на 8 грудня

А в Левах прокинеться вчитель

ОВНИ

Якщо щось не вдаватиметься, то не треба будь-яким способом добиватися бажаного. Також будьте обережними у своїх висловлюваннях – ви можете ненароком зачепити чиїсь інтереси й перейти дорогу впливовій людині.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете сповнені рішучості діяти і досягати мети. Але якщо не знайдете застосування своїй енергії, то, м’яко кажучи, відчуватимете дискомфорт. Тому знайдіть собі справи на цілий день.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не піддаватися на провокації і не йдіть проти своїх принципів. Бережіть свої сили, нерви і здоров'я.

РАКИ

Висока завантаженість не дозволить з'ясовувати стосунки зі своїми близькими і наробити дурниць. 

 

Тому ваше спасіння цього дня – це робота. За неї й хапайтеся.

 

Бажання посперечатися, а можливо й посваритися, може спровокувати вас на необдумані вчинки.

ЛЕВИ

Не беріть на себе роль вчителя і не нав'язуйте свою думку оточуючим. Справа в тому, що ви не зможете зупинитися, а це призведе до конфліктів. Крім того, зараз ви будете чути лише себе.

ДІВИ

Якщо до виконання неприємного завдання ви підійдете спокійно і все ретельно обдумаєте, то можете розраховувати на хороший результат. Цей день сприятливий для великих покупок.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ви можете сміливо планувати свій час так, як вам захочеться – ніхто не зруйнує ваші плани. Також зірки попереджають: будьте дуже обережні з алкоголем.

СКОРПІОНИ

Будьте активними, але не втрачати розсудливості. Труднощі можуть виникнути через прийняття поспішних рішень, небажання прислухатися до чужої думки і надмірної самовпевненості. 

СТРІЛЬЦІ

День вдасться, якщо ви будете послідовними у своїх діях й не будете роздавати обіцянки. Зараз вам потрібно показати себе з кращого боку. Особливо, на роботі.

КОЗЕРОГИ

Готуйтеся до змін, які незабаром увірвуться у ваше життя. Ваша нетерплячість штовхатиме вас на необдумані кроки, тому не піддавайтеся спокусі. 

ВОДОЛІЇ

Перш ніж дати волю негативним емоціям, подумайте, до чого це може призвести. Контролюйте себе і намагайтеся менше контактувати з не надто приємними особами.

РИБИ

Постарайтеся нікого не залучати до вирішення своїх проблем. Можливо, вам і спробують допомогти, але за це доведеться дорого заплатити.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень