Великі гроші – Козерогам, прощання з проблемами – Овнам: гороскоп на 1 грудня

А у Левів з’являться нові залицяльники

ОВНИ

Ваш розум працюватиме немов капкан, тому зараз ви зможете вирішити чимало завдань. Цього дня усе складеться так, що колишні проблеми більше не будуть вас турбувати.

ТЕЛЬЦІ

Ваш шарм, ваша здатність переконувати та чарівність дуже допоможуть вам цього дня. Люди не можуть вам ні в чому відмовити і ви легко отримаєте бажане.

БЛИЗНЮКИ

Ви проявите більше відвертості, ніж зазвичай. Обережно, не варто видавати усі свої секрети. Загалом день буде хорошим, а вечір взагалі прекрасним.

РАКИ

Незабаром вам доведеться зробити серйозний крок і приймати важливе рішення.

 

Це нелегко, тому що ви бачите проблему з різних сторін.

 

Слухайте свою інтуїцію, але порадьтеся ще й з близькими людьми.

ЛЕВИ

Ви почуваєтеся неймовірно впевненими і це помітно. Ваша потужна енергія посилить привабливість. Вас цілий день будуть супроводжувати захоплені погляди.

ДІВИ

Цього дня ви отримаєте визнання на роботі. Ваші ідеї сприймуть з захватом.

ТЕРЕЗИ

Не сумнівайтеся довго й переходьте відразу до справи. День буде сповнений ентузіазму, ідей та цікавих людей. Ваша впевненість у собі проявиться у всій красі.

СКОРПІОНИ

Зараз вам особливо потрібно контролювати те, що відбувається. Якщо будете наполегливими, то зможете швидко знайти потрібний напрямок для змін. Починайте діяти й візьміть управління долею у свої руки.

СТРІЛЬЦІ

Ви відчуєте потужний приплив творчої енергії, тому у вас не буде ні найменшого приводу нудьгувати. Ви легко зможете себе розважити. Та й не лише себе.

КОЗЕРОГИ

День призначений для того, щоб позбутися усього непотрібного. Вичистіть від зайвого і гаманець, адже незабаром очікуються великі фінансові надходження.

ВОДОЛІЇ

Не соромтеся хвалити себе. Вам є чим пишатися. Можна ділитися деякими деталями свого життя. Особливо, якщо ви хочете справити на когось враження.

РИБИ

Дозвольте собі з головою зануритися у любовні стосунки. Вам це однозначно не зашкодить – навпаки це стане для вас ковтком свіжого повітря.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень