Вони не прийдуть на допомогу. Знаки зодіаку які тримаються на дистанції

Є люди, які цілком приязно до вас ставляться. Але серед ночі на допомогу не кинуться

Кожна людина має своє коло спілкування – рідні, друзі й знайомі. Серед них точно є ті, хто завжди підтримає. Але є інші – які й трубки не візьмуть. Особливо вночі. І це не тому, що вони вас не люблять, чи погані люді. НІ! Просто вони переважно тримаються з іншими на дистанції. 

РАК

Вони переважно розраховують виключно на власні сили й тому рідко заводять нових друзів. Якщо Рак з кимось почав близько товаришувати, то це привід поміркувати – ця дружба триватиме доти, поки Рак не отримає з неї усі вигоди. Ракам не потрібно багато друзів, вони тримаються з більшістю на дистанції.

СТРІЛЕЦЬ

Добрий, веселий, відкритий до спілкування – це все про Стрільця. Але представники цього знаку прийдуть на допомогу тільки у двох випадках: якщо її потребує хтось з дуже близьких родичів, або якщо від цієї допомоги вони самі отримають вигоду. Стрільці переконані, що навколо усі брехуни, отож немає сенсу витрачати сили на допомогу тим, хто цього не заслуговує.

ВОДОЛІЙ

Водолії неймовірно скритні особистості, у свою душу вони пускають дуже й дуже обмежене коло людей. Добре, якщо у такому переліку буде хоч кілька осіб. Якщо ви до цього списку не входите, то й не розраховуйте на Водолія. Максимум він підкаже телефонні номери служб, які відповідають за це питання.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень