Подарунки – Овнам, несподівані рішення – Терезам: гороскоп на 29 грудня

А Близнюки опиняться між двох вогнів

ОВНИ

Ви будете енергійними, товариськими і доброзичливими. І це не дивно – цього дня вас чекають подарунки і приємні сюрпризи. Також це прекрасний час для творчих захоплень, колекціонування та хобі.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете сповнені творчого ентузіазму та натхнення. Багато з того, що ви запланували на цей день, вам вдасться реалізувати. 

 

На вечір заплануйте походи по магазинах. Процес шопінгу стене для вас приємним заняттям, а покупки, які ви зробите, будуть практичними.

 

Не забудьте приділити час коханим, бо останнім часом у вас дещо напружені стосунки і саме зараз ви можете це виправити.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете опинитися між двох вогнів, тому постарайтеся заздалегідь продумати тактику, яка дозволить уникнути такого становища. 

РАКИ

Присвятіть день вирішенню професійних питань. Будьте послідовними у своїх діях, не роздавайте обіцянок і не беріть на себе підвищених зобов'язань.

ЛЕВИ

У вас буде багато клопоту на роботі. Керівництво може часто змінювати завдання і вам буде важко перебудовуватися. У сім'ї також може скластися нервова обстановка.

ДІВИ

День сприятливий для прийняття фінансових рішень. Чекайте додаткових грошей на роботі.

ТЕРЕЗИ

Можна планувати справи, які раніше викликали побоювання. Зараз ви здатні прийняти несподівані і дуже правильні рішення. 

СКОРПІОНИ

Колеги шукатимуть швидких рішень, тому можуть бути нестриманими, якщо ви не поділятимете їхню думку. Зараз не можна перекладати свою відповідальність на чужі плечі.

СТРІЛЬЦІ

День обіцяє пожвавлення у сфері професійної діяльності. Справи, з якими самотужки впоратися не вдається, поки краще відкласти. 

КОЗЕРОГИ

На цей момент все, що стосується професійних або соціальних питань, не викликатиме у вас жодних труднощів. Ввечері вас чекають приємні зустрічі та чудовий відпочинок в хорошій компанії.

ВОДОЛІЇ

Вам буде важко спілкуватися навіть з найближчими людьми. Це викликано внутрішнім роздратуванням внаслідок великого емоційного напруження або втоми.

РИБИ

Зараз сприятливий період, особливо для підприємницької діяльності. Не бійтеся експериментувати. Навіть якщо ви зробите помилку, то серйозних наслідків це не матиме. 

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень