Які домашні улюбленці ідеально підходять кожному зі знаків Зодіаку

Від цього залежить, чи зживеться людина з тією чи іншою твариною

Овен

У Овнів дуже сильний і владний характер, тож їм варто вибрати вихованця подібного собі за характером. Цьому енергійному знаку Зодіаку ідеально підійде такий же напористий собака. Зверніть увагу на німецьку вівчарку, акіта-іну або лайку. Якщо утримувати собаку ніде, тоді активний декоративний кролик — саме те, що треба.

Телець

Мало хто з Тельців обирає собі безпородних тварин. Вони вважають за краще благородних висловухих кошенят або собак невеликих порід. Також ідеально підійде шиншила.

Близнюки

Балакучі Близнюки обов'язково подружаться із папугами. Також цьому інтелектуальному знаку Зодіаку підійдуть кішки з характером: сіамські, шотландські і курильські бобтейли.

Рак

Дбайливому Раку ідеально підійде невелика тварина. Акваріумні рибки і хом'ячок — саме те, що не доставить багато турбот і подарує просто безмежну радість.

Лев

Левам - під стать собі - потрібно вибирати таких же незалежних тварин. До прикладу, кішок. Бурундучки і горіхові Соні — також найкращі друзі Левів. Але з останніми будьте обережні — вони боляче кусаються.

Діва

Покликання Дів — рятувати інших, тому найкращою твариною для них буде та, якій потрібна допомога. Дворове кошеня або цуцик подарує не менше радості, ніж породисте. Крім того, це буде найвірніший ваш друг.

Терези

Цьому знаку важливо, щоб тварину можна було не лише обіймати, але й із задоволенням спостерігати за нею. Найбільше Терезам сподобається милуватися перською кішкою, папугою-нерозлучником або черепашкою.

Скорпіон

Скорпіон любить екзотику. Тому представники цього знака часто вибирають рептилій. Також їм підходять невеликі звірята — морські свинки, декоративні кролики або шиншили.

Стрілець

Стрільці просто обожнюють коней і оленів. Однак завести їх вдається, на жаль, далеко не всім. Якщо хочете радіти домашньому вихованцеві у квартирних умовах, зупиніть свій вибір на собаці. Хаскі або лайка — ідеальний варіант для любителів благородних тварин.

Козеріг

Козероги просто обожнюють, коли вдома дисципліна. Тож їм потрібно вибирати тварину, яка піддається дресуванню. Зверніть увагу на такі породи собак: пудель, німецька вівчарка, папільон, доберман чи бордер-коллі.

Водолій

Завели б ви декоративне порося чи лисого щура? Якщо ні, тоді купіть фретку (домашній тхір). З цим звіром ви точно не скучите.

Риби

Золота рибка може принести Рибам багатство. Але з неба на вас нічого не звалиться, тож доведеться трохи натиснути і попрацювати самим. Хорошу компанію цьому знаку складе також домашній їжачок.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень