Романтичний герой: чоловіки, що ладні носити жінку на руках (ГОРОСКОП)

Про таких чоловіків складають романи й пишуть казки. Це справжні лицарі й принци

Виявляється, вийти заміж за принца – цілком реальна історія. Астрологи назвали три знаки зодіаку, представники яких ладні носити жінку на руках. Їх сміливо можна назвати королями романтики  

Лев

Кохана жінка для нього справді означає багато. Він ладен будь-що зробити, аби його половинка була щасливою. Лев ніколи не стане підкаблучником, але при цьому він вміє обирати ідеальні подарунки, влаштовувати романтичну вечерю під зірками. Натомість Леву потрібне тільки кохання у відповідь.

Рак

Це неймовірно емоційний знак зодіаку і про своє кохання він ладен кричати на весь світ. Раки готові на будь-які божевільні вчинки, аби його половинка точно зрозуміла, що він її любить. Кохану дівчину Рака чекають відверті зізнання, увага й турбота, а ще романтика, як у книжках.

Козеріг

А от Козероги не надто говіркі, за нього більше говорять його вчинки. Він може приїхати з іншого кінця міста просто щоб декілька хвилин поговорити з коханою, дістане Місяць з неба й переверне світ догори дриґом,  якщо кохана того захоче. Козеріг – саме той чоловік, з ким не страшно поєднати долю. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень