Козерогам – розумна економія, Водоліям – питання грошей: гороскоп на 30 грудня

А в особистому житті Раків можливі зміни

ОВНИ

Не плануйте серйозних справ, оскільки перешкоди цього дня будуть з’являтися на рівному місці. Зараз може виникнути непорозуміння у спілкуванні з керівництвом, колегами або помічниками, що теж не сприятиме зростанню продуктивності праці і гарному настрою.

ТЕЛЬЦІ

Практично все з того, що ви заплануєте на цей день, вам вдасться. А це додасть бажання ще більше працювати.

 

Якщо зрозумієте, що ще не готові до прийняття рішення, не форсує події.

 

Не витрачайте час на з'ясування стосунків. Також на користь піде будь-яка зміна обстановки.

БЛИЗНЮКИ

Цей день буде сприятливим, тому будуйте плани, реалізовуйте сміливі ідеї і не сумнівайтеся в успіху.

РАКИ

У роботі намагайтеся дотримуватися комфортного ритму, не дозволяйте колегам і партнерам ні квапити, ні затримувати вас. У любовних справах можливі зміни.

ЛЕВИ

Постарайтеся наповнити цей день позитивними емоціями і приємним спілкуванням. Чим більше ви вкладете у роботу зараз, тим більше отримаєте вже в найближчому майбутньому.

ДІВИ

У вас з'явиться потяг до знань і це добре - за короткий термін ви зможете засвоїти велику кількість інформації. Також зараз добре вирішувати будь-які юридичні питання.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає багато справ, і практично з усіма ви зможете впоратися. Постарайтеся до всього ставитися з повною відповідальністю, оскільки згодом це принесе вам користь.

СКОРПІОНИ

Не демонструйте свої особисті переживання і не поспішайте розлучатися з грошима. Перед тим як щось купити, двічі подумайте.

СТРІЛЬЦІ

Зараз в вас може прокинутися впертість. Зірки радять зменшити свої амбіції. Намагайтеся бути більш терплячими і гнучкими.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно уважно стежити за подіями і реагувати по ходу зміни ситуації. У фінансовій сфері бажано дотримуватися принципів розумної економії.

ВОДОЛІЇ

He беріться за нові справи, краще постарайтеся завершити старі. Складність цього дня полягатиме в тому, що у вас не буде чіткого уявлення, що саме потрібно робити, аби покращити фінансове становище.

РИБИ

Якщо відчуєте, що обстановка навколо вас починає загострюватися, постарайтеся не виявитися в епіцентрі подій. Це гарний час для відновлення давніх зв'язків.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень