Один з викрадачів вантажника з ринку Дикого у Рівному - вихованець дитбудинку сімейного типу

Він - неповнолітній

Про цю жахливу історію ми повідомляли у публікації У Рівному викрали і ледь не до смерті побили вантажника ринку Дикого 

Як повідомили з відділу комунікації поліції Рівненщини, 37-річного підприємця з Рівного, якого підозрюють у викраденні вантажника, та його 17- і 18-річного спільників з Рівненського району доставили сьогодні до поліції і повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених

частиною 1 статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження),

 

частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), 

 

частиною 3 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Суд дозволив усіх трьох взяти під варту. Підприємець вини не визнав та заперечив причетність до злочинів. Поліцейські вилучили у нього автомобіль «Opel Vivaro». Вирішують питання про накладення на нього арешту.

А рівненська правозахисниця Ліана Диновська у Фейсбуку поінформувала, що неповнолітній підозрюваний у скоєнні вище зазначених злочинів - вихованець дитбудинку сімейного типу:

Ліана Диновська 5 год · Один із підозрюваних у викраденні вантажника з ринку «Дикий» є неповнолітнім сиротою, який навчається на першому курсі першого училища і отримує стипендію. В залі судового засідання мама-вихователь дитячого будинку сімейного типу охарактеризувала сироту як розумного, але такого, який не хоче навчатись. Повідомила, що він не хоче проживати в кімнаті гуртожитку і проживає з повнолітньою дівчиною. Сказала, що додатково йому не допомагає, оскільки сирота проти приймати допомогу. 

 

Орендовану квартиру ніби знімає дівчина і друг. Мамі-виховательці повідомляв, що підпрацьовував на одній з рівненській дискотек і в гральних закладах. Підозрюваний Юрій був в центрах реабілітації. 

 

На вихованні в цій сім`ї 9 дітей. Власна думка- треба такі сім`ї ретельно контролювати службам у справах дітей! Вважаю, краще менше дітей брати на виховання, але наділяти більшою увагою і контролем.
Сам підозрюваний повідомив, що робить на гральних автоматах, вулиці, де вони розташовані - зазначив під звукозапис, працює в кафе-барі "Альбіон" і в караоке «Лагуна»! Вину визнає і щиро розкаюється!
Суд ухвалив обрати міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що цих двох юнаків, які катували вантажника з ринку Дикого, також підозрюють у пограбуванні на залізничному вокзалі у Рівному львів'янина.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень