На залізничному вокзалі у Рівному неповнолітній зі старшим на рік товаришем пограбував чоловіка

Серед ночі

Повідомлення про пограбування 33-річного мешканця Львівської області на вулиці Привокзальний Майдан у Рівному надійшло до поліції учора близько 02:00. Вдаривши жертву, зловмисник відібрав у чоловіка мобільний телефон, близько 300 грн та банківську картку, з якої пізніше зняв тисячу гривень.

Працівники карного розшуку спільно з поліцейськими того ж дня вийшли на слід зловмисника.

Коли 18-річний хлопець виходив із квартири, на нього вже чекали правоохоронці. З’ясувалося, що разом зі своїм 17-річним товаришем-односельцем він винаймав квартиру у Рівному.

 

Обоє - уродженці Рівненського району та з неблагополучних сімей. Оскільки обоє ніде не працювали, то вирішили заробляти собі на життя, грабуючи інших. За ці кошти вони оплачували оренду помешкання і купували їжу.

Обом нападникам повідомили про підозру у вчиненні грабежів. Незабаром їм оберуть міру запобіжного заходу. Крім того, нині поліція проводить обшуки, експертизи та інші слідчі дії щодо вчинених ними злочинів.

Зокрема молодиків пов’язують із нещодавнім викраденням і катуванням 56-річного чоловіка.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень