Народила та викинула на смітник: поліція розслідує моторошне вбивство дитини на Херсонщині

Підозрюють 17-річну матір


На Херсонщині в одному з сіл на смітнику знайшли тіло новонародженого хлопчика. Малюк був замотаний у ганчір’я та кілька пакетів. Поліція з’ясовує обставини його смерті.
Про це пише УНІАН посилаючись на  Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зазначається, що у злочині поліція обґрунтовано підозрює 17-річну матір хлопчика, для якої вагітність була небажаною.

У Іванівське відділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що 17-річна жителька одного з сіл району була вагітною. Тиждень тому односелець помітив, що живота немає і дитини теж. Для перевірки цієї інформації за місцем проживання неповнолітньої виїхали працівники поліції. Під час бесіди з дівчиною вона пояснила, що вагітною ніколи не була. Її мати, брат та односельці теж розповіли, що не помічали за дівчиною вагітність.

Але з’ясувалося, що 48-річна мати, раніше судима за вбивство, понад чотири місяці не проживає з дітьми. А її старший син постійно на заробітках і зрідка бачить сестру. Сама неповнолітня поводилася підозріло і сильно нервувала.

У поліції вирішили направити дівчину до лікаря-гінеколога, щоб упевнитися у факті вагітності. Після огляду лікар підтвердив, що неповнолітня дійсно була вагітною і народила приблизно 10 діб тому.

Дівчина зізналася, що її вагітність була небажаною, тож вона нікому про це не розповідала, ретельно приховувала і на обліку у лікаря не була. Перейми у неї почалися вдома 30 листопада, коли вона була сама. Після народження дитина нібито не подавала ознаки життя. Породілля поклала немовля з ганчір’ям у пакет та, дочекавшись темряви, віднесла на смітник, – говориться у повідомленні.

У справі призначено низку експертиз. Вирішується питання щодо оголошення дівчині про підозру й обрання міри запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів.

Стаття передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.  

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень