«Вона страшно вмирала, а він пішов собі в душ. Потім смажив яєшню»: вбивство «демоном» молодої жінки в Тернополі (ФОТО/ВІДЕО)

Понад 50 ножових поранень

Андрія Горбатюка звинувачують у вбивстві своєї знайомої, відомої тернопільської тату-майстрині Тетяни Подвашецької. Злочин трапився в ніч з 15 на 16 квітня 2019р.

Як повідомляє «Терен», саме тоді підозрюваний прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату.


Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли жінка почала повчати клієнта, як «правильно жити», він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство.

Тіло вбитої дівчини з більш як пів сотні ножових поранень знайшли у квартирі на вул. Курбаса. Їй було 27 років. «Демона» Горбатюка затримали наступного дня в центрі Львова.  

Андрій Горбатюк. На момент скоєння злочину йому було 25

У суді під час обирання міри запобіжного заходу 25-річний Андрій Горбатюк розкаювався у злочині.

Однак тепер (на судовому засіданні від 28 жовтня ц.р.) молодик почав заперечувати свою причетність до вбивства, припускаючи, що Тетяна Подвашецька сама порізалася, коли чистила картоплю.

Натисніть плей, щоб почути обвинуваченого

Це обурило маму загиблої. Видання «20 хвилин» так переказує свою вчорашню розмову з нею:

Жінка представилась Світланою Храпко – мамою вбитої Тетяни Підвашецької. Зараз вона живе в Америці, тому сама на судах присутня не змогла бути.

– Я так його послухала. Він дуже добре віджився, поправився... Ця людина бреше. Я просто не можу спокійно цього слухати, - каже жінка. - Як вона могла порізатись, коли різала бараболю? Що, врізала пів руки? Настільки брехня, що я шокована з цього.

Тетяна Подвашецька -- праворуч

Страшні деталі того дня жінка також розповіла у розмові...

– Вона страшно вмирала, а він пішов собі в ванну...Потім пішов собі смажити яйця. Коли моя дитина вмирала - він забрав телефон і пішов. Я думаю, він добру пам'ять мав. Він знав, що робить. Мене весь час мучить питання: «За що? За що він з нею таке зробив?». Тоді він розпинається, що вони з нею були такі друзі? Так. Він жив в неї, разом з дівчиною. І за рахунок Тані. Таня до них була добра. Але за що він так вчинив з нею? - запитує жінка.

Тетяни Подвашецька

Таня, вона була хороша, згадує мама.

– Я не кажу, що вона була «пушиста», але вона мала добре серце. Не пила, не курила. Завжди всім помагала, варто було тільки попросити. Цим часто користувались. Вона завжди все казала прямо, і я теж не можу мовчати, - говорить вона.

Жінка розповідає, що не може спокійно жити поки тягнуться суди. Їй здається, що душа доньки не має спокою.

– Таня приснилась моїй мамі і сказала: «Що заслужив – то він отримає», – каже пані Світлана. – Але хотіла б, щоб це швидше закінчилось. Бо ми постійно турбуємо її. Я хочу, щоб їй було спокійно. За це переживають всі: моя мама, родичі, багато друзів Тані. Живеш з тими обідами, а це погано.

 

Треба, щоб люди побачили, що зло має бути покаране по-справедливості, тут на землі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень