На майдані в Рівному під час виступу Порошенка в натовп кидали яйця

Поліція затримала двох хуліганів

Під час візиту Президента України працівники поліції на Майдані Незалежності Рівного затримали двох осіб, які чинили хуліганські дії.

Правоохоронці повідомляють, що 21-річний рівненський студент кинув яйце у натовп присутніх на заході осіб під час виступу Петра Порошенка.

Крім того, 42-річний житель села Кривичі Рівненського району, будучи напідпитку, виражався нецензурною лайкою та порушував публічну безпеку і порядок. Про його затримання ми повідомляли раніше.

Працівники роти поліції особливого призначення обох порушників доставили до Рівненського відділу поліції.

На 42-х та 21-річного чоловіків склали протокол за статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративні матеріали скеровуватимуться до суду для прийняття рішення.

Крім того, на Майдані виявили 48-річного рівнянина, який перебував на заходах із спецпристроєм, дозвіл на який наразі анульований.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень