Наркотики у Рівне завозять з південно-східних областей України

Про це говорять у поліції

Начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський на сесії міської ради прозвітував про ситуацію з наркотиками у місті. 

Так, з початку року правоохоронці задокументували 22 факти незаконного обігу наркотиків. За аналогічний період минулого року їх було 84.

Також головний полісмен Рівного розповів про розповсюдження наркотичних речовин через соцмережі:

У лютому ми задокументували протиправну діяльність групи осіб (уродженці Одеської області), які збували наркотики на суму 3 млн 200 тис. грн. У них було виявлено 8 кг елітних сортів марихуани, 749 психотроповмісних таблеток екстазі, кілограм амфетаміну і 250 г метамфетаміну. 

 

Наша область як транзитна цікавить області такі як Одеса, Запоріжжя. Вони бачать нашу область, і зокрема місто Рівне, як ринок збуту. У ході нашої роботи ми встановлюємо, що ці наркотики потрапляють до нас з південно-східних наших областей.

За його словами, таке явище, як реклама наркотиків на стінах будинків у Рівному з’явилося відносно нещодавно – буквально восени торік:

Тоді керівник управління ЖКГ скинув мені на месенджер перші три адреси, які з’явилися. Молоді люди, які схильні до вживання наркотиків, долучаються. Через них іде розповсюдження цих «закладок». 

 

На початок року є задокументований факт. Одна особа нині під вартою - з Одеської області, - зазначив Василь Зелінський.

У поліції наголошують, що акцент перемістили на виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які займаються незаконним збутом наркотиків. Торік зафіксували 43 таких факти, а з початку цього року – вже 18.

Крім того, впродовж минулого року правоохоронці припинили діяльність шести наркопритонів. У 2019-му також є кілька подібних фактів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень