У Рівному викрили наркоторговця, який збував наркотики через інтернет (ФОТО)

Його затримали

У результаті проведених слідчих дій вдалося викрити протиправну діяльність 21-річного одесита на збуті наркотичних засобів. 

Так, 24 лютого близько 21 години біля розважального закладу на вулиці Соборній у поле зору поліцейських потрапив підозрілий чоловік. Під час поверхневого огляду патрульні поліцейські виявили у молодика 40 грамів амфетаміну та 5 грамів марихуани. 

В орендованому 21-річним жителем Одеси помешканні провели обшук.

Там знайшли 749 таблеток екстазі, амфетамін загальною вагою майже 1 кілограм, метамфетамін близько 250 грамів та елітні сорти марихуани вагою 8 кілограмів.

Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного» ринку становить близько трьох мільйонів 200 тисяч гривень.

Крім того, правоохоронці задокументували факт збуту методом «закладки» психотропної речовини метамфетамін вагою 1,2 грами на вулиці Корольова обласного центру.

Наркотики не дійшли до покупця і були вилучені працівниками поліції.

[media=138117][media=138116][media=138115]

Відомо, що своїх клієнтів одесит підшуковував за допомогою інтернет-ресурсів, зокрема використовуючи один із месенджерів.

21-річного одесита поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зловмиснику повідомили про підозру у збуті та зберіганні з метою збуту наркотичних речовин. Слідчі підготували клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує позбавлення волі строком від шести до десяти років. Досудове розслідування триває. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень