«Правий сектор» перевірив, як комунальники Рівного виконують припис Хомка (ФОТО)

І чи виконують взагалі

Учора активісти «Правого сектору» провели у місті рейд.

Вони перевіряли, чи виконують комунальники припис міського голови Володимира Хомка щодо усунення написів, які рекламують наркотики.

Виявилося, що графіті, якимим щедро «всіяні» міські будинки, нікуди не зникли.

Більше про це розповідає очільник організації Олександр Подвишенний:

Ми ходили по мікрорайону Північному: вул. Коновальця, Волинської Дивізії… Були на 12-й школі, на Орлова, Д. Галицького, Соборній потім. Тобто, певну частину міста ми охопили. 

І, зрештою, ми виявили, що припис міського голови комунальники не виконали. Реклама зафарбована тільки у тих місцях, де ми самі цим займалися. Але за цей час з’явилося багато нових написів. За тиждень комунальники нічого не зробили.

У зв’язку з цим уже найближчим часом активісти планують повторно звернутися до міського голови. Очільник рівненського осередку «Правого сектора» наголосив, що проситиме мера вказати у документі терміни виконання припису комунальними службами, ОСББ та управлінськими компаніями, аби ті якнайшвидше почали щось робити.

Нагадаємо, активісти анонсували ці рейди ще на початку тижня. Однак вирішили дати комунальникам трохи більше часу для виконання покладеного на них завдання.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень