Нове «обличчя» Рівного, запропоноване Германом, сподобалось усім?

Трохи про розміщення вивісок у Рівному

Напередодні заступник міського голови Віталій Герман показав кілька фото фасаду будинку, що в центрі Рівного, на вулиці Соборній.

На фото бачимо, як будинок виглядає нині і як би він виглядав без реклами.

Як відомо, прибрати яскраві, блискучі та надто великі вивіски з Рівного хочуть за три роки. У Рівному міськвиконком ще 13 листопада 2018 року офіційно ухвалив Порядок розміщення вивісок у Рівному.

Друзі! Як Вам такий можливий сценарій перетворення фасаду і нове обличчя багатоквартирного житлового будинку в центральній частині нашого міста? – поцікавився Віталій Герман.  

Фото викликали бурхливе обговорення. Серед коментарів ми виокремили кілька цікавих для редакції.

Іра Процик Це було б чудово, без реклами на півбудинку і без плівки на вікнах. Чому вони думають, що треба все заклеїти, вивіску висунути вперед на 3 метри, все у вогнях ще й різного кольору, з лампочками такими, що треба окуляри від сонця.

Юрій Яцика Вивіски класно, я б запропонував би ще двері якось стилізувати під архітектуру.

Вікторія Покоєвчук-Зрайко В Івано-Франківську уже міняють вивіски в тон та стиль будинку. Центр перетворюється на вишукане місто і не заліплене вирвиоко рекламобрудом.

Віталій Голубєв Привертає увагу те, що в КТС не чекали нових правил розміщення вивісок, а просто з самого початку зробили нормальну вивіску, яка нікого не дратує і виглядає стильно. А іншим, значить, треба допомагати усвідомлювати, що місто - не великий базар...

Ivan Asavliuk Кожен логотип може бути білим, то чому не привести всі логотипи до єдиного кольору, а ще краще створити певну смугу єдиного розміру й не давати за неї виходити логотипу. Так вже роблять багато нових забудовників у Києві. Виглядає стильно.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень