«Неправильні» вивіски розміщувати у Рівному не можна ВЖЕ

Ті що лишилися, треба прибрати

Прибрати яскраві, блискучі та надто великі вивіски з Рівного хочуть за три роки. У Рівному міськвиконком ще 13 листопада офіційно ухвалив Порядок розміщення вивісок у Рівному.

До прикладу, вивіски не мають бути більшими за 3 м. кв., шкодити фасаду будівлі, закривати ліпнину, балкони та інші естетичні елементи. Також забороняється розміщення світлових табло, моніторів, вивісок із динамічною підсвіткою.

 

Рекомендується, аби вивіски робили з дерева, скла, каменю, скла, ЦІННИХ порід дерев. Стилістика бажано має відповідати зовнішньому вигляду фасаду будинку.

Повний текст ви можете переглянути тут.

Програма «очищення» міста від неналежних вивісок розбита на три черги.

Основні міські вулиці треба очистити за рік, другі за важливістю – за два роки, а всі інші вулиці міста мають позбавитися вивісок «з несмаком» протягом трьох років.

Перша черга – вулицю Соборну від Київської до Дубенської, вулицю 16 липня та Симона Петлюри.

В другу чергу потрапили 30 вулиць. А саме:

Київська, Відінська, Степана Бандери, Грушевського, Кн. Ольги, Чорновола, Міцкевича, Гагаріна, Кн. Володимира, Проспекті Миру, Небесної Сотні, Майдан Незалежності, Поштова, Словацького, Набережна, Кавказькій, Пушкіна, Костромська, Данила Галицького, Курчатова, Карнаухова, Дубенська, Макарова, Млинівська, Шкільна, Замкова, 24 Серпня, Драгоманова, Пересопницька, Поповича.

Зазначимо, що документ уже втретє за останній рік винесли на розгляд членів міськвиконкому. До його створення залучали громадських активістів. В обговоренні брали участь виробники вивісок і рекламних носіїв.  

Вивіски, які не відповідають вимогам, власники мають замінити на належні, або ж їхню власність демонтують комунальники.     

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень