У Рівному вже вдруге не затвердили порядок розміщення вивісок. Через рекламістів

Ті дорікнули представникам влади, що їх не запросили до обговорення цього документа

Хоча ще місяць тому на засіданні міськвиконкому навіть брали контакти у них, щоб це зробити. Тож запропонований на затвердження членам міськвиконкому порядок розміщення вивісок директор ТОВ «Відок» Руслан Романюк назвав «корупційною схемою»:

Тут зауваження, розбіжності, порушення законодавства в цьому проекті рішення. Це - однозначно корупційна схема для того, щоб прибрати всіх підприємців Рівного під одну ліцензійну фірму, яка буде вирішувати: тобі таку вивіску робити чи не робити. Це, в першу чергу, впаде на плечі наших підприємців, а відповідно, потім на гаманці наших мешканців.  

Підтримав рекламістів і член міськвиконкому та начальник обласного управління Державної архітектурно-будівельної інспекції Ігор Мічуда, який теж заявив, що його не запрошували до обговорення порядку розміщення вивісок.

І хоча заступник міського голови Віталій Герман та громадські активісти, які розробляли цей документ, запевняли, що все робили відкрито, публічно і прозоро у Рівненському ЦНАПі, і до цього процесу міг долучитися будь-хто, виконком вирішив розгляд питання перенести на наступне засідання. А до цього розбіжності щодо порядку розміщення вивісок мають бути узгоджені з підприємцями, які вивіски виготовляють. Хоча міський голова Рівного Володимир Хомко впевнений, що все одно незадоволені документом будуть.

До речі, як зауважила член міськвиконкому Надія Гладкевич, санкцій за неналежний вигляд вивісок все одно нема. Тож порядок їх розміщення матиме рекомендаційний характер.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень