«Як по нотах»: рівненський священик обурений рекламою проти СНІДу

Власне, її змістом

Екс-депутат міськради Рівного і священик Віталій Поровчук у соцмережі Фейсбук обурився білбордам з рекламою презервативів, розміщеним по Рівному. Адже вважає, що така реклама закликає до розпусти. 

Vitaliy Porovchuk Вчора о 0:22 · У неділю Святих Жінок Мироносиць дорогою до храму вкотре побачив рекламний щит, який закликає до розпусти, а фактично до використання і сексуального визиску жінки. 

 

Пропозиція використовувати презерватив як засіб для «доброго, регулярного і безпечного сексу », який захищає від СНІДУ та інших болячок - це заклик злягатися поза шлюбом. Від цього страждає чоловік та жінка, бо кондом достатньо не захищає і це науково доведено. Блуд спустошує людину. Та жінка страждає більше. Часто є наложницею (сексуальною рабинею), від чого потім тяжко страждає. 

 

Коли у підряснику робив знімки реклами, люди з тролейбуса та автобуса зацікавлено дивилися на мене, як на марсіанина. 


Після Літургії був на православному жіночому святі, яке дуже захопило і надихнуло. Вранці смутні, темні образи реклами кондому, вдень - чисті та глибокі погляди людей, яскраві образи і теплі стосунки. 

Користувачі соцмережі по-різному відрнеагували на обурення Віталія Поровчука.

Олександр Казимирський Білборд по змісту хороший, але я би по реалізації змінив би багато чого. :)))

Тарас Владичук Мені була би цікавою думка Поровчука з цього приводу в його 16 років...

Solomia Levkut Йой, я вже на це дивитися не можу! Щось схоже, як на пачках сигарет пишуть «куріння вбиває », але піднімають ціну і успішно продають. А тут «не дай СНІДу шанс », але, зрештою, роби що хочеш.

Андрій Ляшук Дивлячись на цю рекламу, я не можу зрозуміти зміст ілюстрації. Четверо хлопців стоять притиснуті один до одного і натякають, що їм потрібні презервативи, коли вони щось там роблять під час репетицій, і все гарно, як по нотах. Незрозумілий креатив. Де дівчата? Це прихована реклама чогось іще?

Микола Бендюк Дві сторони однієї медалі, застороги від захворювання снідом і популяризація розбещення. І, можливо, збочень, як зазначив вище Андрій

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: реклама
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень