Житловому комплексу «Нова Рівненська Брама» - бути (17 ФОТО)

Будівництво ЖК «Рівненська брама» на розі вулиць Гагаріна та Костромської, неподалік сарненського кільця, завмерло три роки тому

Роботи в ЖК «Нова Рівненська Брама» відновилися лише у 2018-му році після зміни забудовника.

Новий інвестор – компанія «БКМ», що не має жодного віднощення до попереденього забудовника.

Останнім, до речі, за три місяці вдалось завершити усі бюрократичні процедури та здати в експлуатацію перших дві секції комплексу, а це 108 квартир. 

До речі, у зданих секціях 64 квартири були придбані у попередньго забудовника і власники вже у процесі оформлення прав власності.

Директор ПП «БКМ» Юрій Рибак (на фото вгорі) особисто вручав документи власникам квартир і при цьому пообіцяв, що кооператив добудують:

- За три місяці ми зробили більше, ніж за два роки наші попередники. Будівництво триває. Нині внутрішні роботи проводяться у третій секцій, вона готується до здачі в експлуатацію. На четвертій секції теж тривають будівельно-монтажні роботи, каркас встановлюють.

 

Найближчим часом плануємо відновити роботу над будівництвом одинадцятої секції, адже попередники продали там багато квартир й ми хочемо щоб кожен хто має право власності на житло у новій «Рівненській брамі» отримав свою законну квартиру.

Пайовики, які отримали документи на квартири планують найближчим часом заселитися у нове житло.

Дехто зізнається, що з осторогою ставився до нового інвестора, втім директор компанії «БКМ» стримав обіцянку, каже власниця двокімнатної квартири у першій секції Наталя Трофимчук (на фото вгорі):

- Ми три роки чекали свого житла. Через суд я визнала свої майнові права. Сьогодні я дуже щаслива, що отримала документи на свою двокімнатну квартиру. Дякую Юрію Рибаку, що стримав слово. Дякую «Новій Рівненській Брамі» за житло. Впевнена, усі мої сусіди теж радіють.

Зауважимо, житловий комплекс «Нова Рівненська брама» складається із 11 секцій, перші поверхи віддають під комерційні площі.

У дворі будуть сквери та дитячі майданчики, буде і власна парковка. 

Загалом в комплексі буде близько семи сотень квартир, серед яких є і двоповерхові.

Фото - Радіо Трек

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень