Керівник компанії, що будує Рівне, про розв'язання нагальних проблем міста (АУДІО)

Кандидат у депутати міської ради від «Слуги Народу» Андрій Моніч

На фото Андрій Моніч

Кандидат у депутати міської ради від «Слуги Народу» Андрій Моніч разом з народним депутататом Олександром Ковальчуком взяв участь у програмі «Відкритий мікрофон». 

Андрій Моніч – директор компанії «Реноме-Євробуд». Також він є членом ради директорів Конфедерації будівельників України та представником Конференції будівельників України в Рівненській області. Андрій Моніч балотується у депутати міської ради від політичної партії «Слуга Народу».

Він переконаний, що Рівне потребує глобальних перетворень. Оскільки місто губиться серед хаотичних забудов і довгобудів. Крім того, в обласному центрі немає актуального генерального та затвердженого історико-архітектурного опорного плану, які створювали б рівні умови для всіх забудовників та зберегли історичні пам'ятки міста.

Житлово-комунальна сфера потребує нових, фахових підходів. Нагальним, на думку Андрія Моніча, є питання облаштування зливної каналізації у центральній частині міста, а також у районах Бармаків та автовокзалу. Місто потребує впорядкування рекреаційних зон. Оскільки ця земля — для рівнян і її не повинні використовувати для забудови.

Я маю експертність, знання та досвід, який допоможе Рівному змінитися та розв'язувати нагальні проблеми.

 

Саме тому я балотуюся, як кандидат у депутати до Рівненської міської ради, аби разом із громадськістю, командою однодумців ефективно втілювати дієві програми, реформи та змінювати своє місто, – розповів Андрій Моніч.

  • Андрій Моніч народився 16 лютого 1985 року у сім’ї військовослужбовця в німецькому Магдебурзі. Через 4 роки родина приїхала до Рівного.
  • З 1992 по 2002 навчався в школі №11 у Рівному.  
  • У 2007 році Андрій Моніч з відзнакою закінчив Національний університет водного господарства та природокористування. Того ж року він влаштувався майстром у групу компаній «Реноме». Там працює донині. Втім, уже на посаді  керівника компанії «Реноме-Євробуд».
  • Одружений, виховує двох синів.

Йдучи до Рівнеради Андрій Моніч переконаний, що потрібно актуалізувати генеральний та затвердити історико-архітектурний опорний план, який збереже історичні будівлі обласного центру.

Також прагне розв'язувати термінову проблему систему зливної каналізації у місті та запровадити енергоефективні програми співфінансування для мешканців багатоповерхівок, облаштувати та захистити від забудов рекреаційні зони Рівного і втілити програми «Безпечне місто» (освітлення «темних» районів Рівного, пішохідних зон та визначних будівель).

Крім того, він планує створити сприятливі умови для залучення інвестицій у Рівне та ведення бізнесу.

Додаткова інформація про Андрія Моніча:

 

Очолює компанію, яка забезпечує робочими місцями понад 300 працівників у будівельній галузі. Ці люди, не виїхали за кордон у пошуках кращої долі, мають гідні умови праці та стабільну зарплату.

 

«Реноме-Євробуд» будує нове Рівне. Це не лише житлові об'єкти та сучасна архітектура, це — сучасні школи та лікарні, промислові об'єкти та громадські локації, зручні простори для бізнесу.

 

«Реноме-Євробуд» є компанію-меценатом. З початку російсько-української війни ми допомагаємо Збройним Силам України, з початку епідемії коронавірусу, ми одні з перших хто прийшов на допомогу нашим медикам. Ми ті, хто ініціювали відродження парку поблизу Палацу дітей та молоді на Грабнику та допомагають соціально незахищеним верствам населення.

Радіо Трек · Відкритий Мікрофон - Андрій Моніч і Олександр Ковальчук 12.10.2020

* політична агітація 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень