Голова ради ветеранів зробив заяву: «Російським диверсантам у Рівному не місце»

Голова координаційної ради ветеранів та учасників бойових дій при Рівненській ОДА, активіст партії «Слуга Народу» Сергій Кальмук прокоментував затримання російського диверсанта і подякував спецслужбам.

Нагадаємо, днями контррозвідка СБУ затримала агента ФСБ РФ, який намагався вчинити диверсію - підірвати об'єкт водозабору. 

Якби це вдалося, то майже половина споживачів та промислових об’єктів міста Рівне та інших районів області на тривалий час залишилися б без водопостачання.

Зловмисник  виявився  жителем Одеської області. Його затримали за підозрою у державній зраді та закінченому замаху на диверсію, йдеться не сайті Рівненської обласної прокуратури.

Нещодавно стало відомо, що Контррозвідка СБУ затримала російського диверсанта. Він хотів підірвати об'єкт водозабору. Якби це сталося, то близько 50% побутових і промислових споживачів міста Рівне та інших районів області залишилися б без води. Контррозвідники затримали зловмисника на гарячому – безпосередньо після закладання ним вибухового пристрою.

 

Маємо зрозуміти – війна не десь далеко. Вона тут, в нашій країні. І диверсантів «закидають»… І небезпека зовсім поруч. Вона може дістатися і наших домівок.

 

Прошу всіх бути уважними і пильними, щоб не допустити таких речей і повідомляти правоохоронні органи, - зазначає Сергій Кальмук. - На цей раз спецслужби спрацювали дуже оперативно. Дякуємо, хлопці! Ми розуміємо, що у вас нелегкий труд, ви стоїте на сторожі держави. Ми всі повинні бути пильними і уважними. Хтось захищає нашу країну на передовій, а хтось – тут. Ми не пустимо ворога у свій дім! Слава Україні!

* - на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень