Разом до перемоги: рівненський спортсмен Іван Лепеха отримав підтримку для підготовки до «Ігор Нескорених-2021» (ФОТО)

Його забезпечать обладнанням для тренування за сприяння ГО «Рівне Разом»

Ветеран АТО Іван Лепеха представлятиме Рівненщину на «Іграх нескорених-2021» у Нідерландах.

Змагання відбудуться у травні наступного року, тож підтримати спортсмена вирішили Віктор Шакирзян та громадська організація «Рівне Разом».

Впродовж року спортсмену, який займається веслуванням на тренажері та плаванням, організовуватимуть тренування і забезпечать його усім необхідним спорядженням.

Іван Лепеха приємно вражений підтримкою з боку громадської організації «Рівне Разом». Він каже, що це дозволить зробити процес підготовки до змагань якіснішим та інтенсивнішим:

Але найважливіше, щоб українське суспільство, громадяни не забували про ветеранів, не залишалися байдужими до їхніх проблем, цікавилися їх подальшим життям.

 

Щоб подібні ініціативи стосувалися якомога більшої кількості ветеранів, які не жаліючи власного життя та здоров'я, захищали нашу землю.

 

Повірте, це найважливіше.

Ветеран АТО Іван Лепеха

Щоб здобути високі результати на змаганнях, спортсмену необхідно створити комфортні умови для якісних занять, каже голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян:

Напередодні Дня Незалежності наша громадська організація «Рівне Разом» вирішила виступити з ініціативою про підтримку цього надзвичайно талановитого спортсмена. Аби в такий спосіб продемонструвати повагу і пошану кожному ветерану, який боронив нашу Незалежність зі зброєю в руках і ціною свого життя, або здоров'я зміг зупинити агресора.

 

Тим, що Рівне сьогодні спокійно готується до святкування Дня Незалежності і Дня міста, ми завдячуємо мужності українських воїнів, таких, як Іван Лепеха.

Ветеран АТО Іван Лепеха

Нагадаємо, рівнянин Іван Лепеха пішов на фронт добровольцем у 2014 році, а влітку 2015-го отримав важке поранення, у нього був перелом хребта і саме плавання допомогло ветерану відновитися.

В «Іграх Нескорених» Україна братиме участь втретє.

 

Торік наша збірна здобула два десятки медалей.

Довідково: «Ігри Нескорених» — це міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі. В іграх, заснованих принцом Гаррі, беруть участь поранені військовослужбовці та пов'язані з ними ветерани у таких видах спорту як баскетбол на візках, волейбол сидячи і веслування в залі, тощо. Перші Ігри нескорених відбулися 2014 року в Олімпійському парку королеви Єлизавети у Лондоні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень