«Батьківщині» та її кандидату на голову Костопільської ОТГ Ткачуку відмовили у реєстрації на вибори

У неділю

Через помилки в оформленні документів Костопільська територіальна виборча комісія 27 вересня відмовила у реєстрації партії «Батьківщина», яка подала свій список кандидатів в депутати місцевої ради, а також голові Костопільської райради Сергію Ткачуку – кандидату від «Батьківщини» на посаду голови Костопільської ОТГ.

За словами голови Костопільської територіальної виборчої комісії Миколи Кособуцького, Сергій Ткачук не вказав, що володіє корпоративними правами на ТМ «Родина» та що передасть ці права у разі обрання його головою, а також що він припинить діяльність, несумісну з діяльністю голови ОТГ, у разі обрання.  

За його словами, партійна організація «Батьківщини» некоректно вказала дату проведення конференції з висування кандидатів, а 13 кандидатів від партії у своїх документах не вказали про зобов’язання скласти представницький мандат у разі обрання депутатами. Також по одному округу була порушена гендерна рівність.

Голова ТВК Микола Кособуцький порадив членам комісій допомагати штабам, аби вони не допускали помилок в документах. Він також припускає, що «Батьківщина» оскаржуватиме відмову в реєстрації в суді.

Сергій Ткачук на своєму Facebook назвав відмову в реєстрації розправою над ним, а приводи – надуманими.

Нагадаємо, у липні невідомі підпалили будинок Сергія Ткачука у Костополі.

Чотири коктейлі Молотова у вікно – невідомі уночі підпалили будинок голови райради на Рівненщині (ВІДЕО)

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень