Райрада на Рівненщині просить Авакова особисто контролювати розслідування справи про підпал будинку голови

Версії підпалу поки невідомі

Сергій Ткачук

Костопільська райрада прийняла звернення до Генпрокурорки Ірини Венедіктової, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови СБУ Івана Баканова  та голови Нацполіції Ігоря Клименка, в якому просить

перекваліфікувати кримінальне провадження з підпалу будинку голови Сергія Ткачука на замах на вбивство, передати справу з Костопільського відділку до Департаменту карного розшуку Нацполіції та взяти її під особистий контроль.

Пожежа в будинку Сергія Ткачука

Чотири коктейлі Молотова у вікно – невідомі уночі підпалили будинок голови райради на Рівненщині (ВІДЕО)

 

Депутати посилаються на те, що підпали в Костопільському районі відбуваються не вперше, та кожного разу розслідування не приводило до замовників та виконавців.

Кримінальний райцентр: хто і за що тут палить будинки і машини?

 

Якщо правоохоронці й цього разу нікого не знайдуть, то це означатиме, що жоден мешканець міста та району не може почуватися в безпеці, - ідеться у зверненні.

За словами Сергія Ткачука, йому поки що відомо те, що зафіксували камери спостереження:

зловмисники приїхали на авто зі сторони села Корчів’я, після вчинення підпалу, можливо, навіть спостерігали, чи горить, а потім сіли в авто і поїхали у напрямку того ж села Корчів’я.

Нагадаємо, у ніч з 21 на 22 липня невідомі кинули кілька пляшок з запалювальною рідиною в будинок голови Костопільської райради Сергія Ткачука, що на вулиці Острозькій в Костополі. Згорів другий поверх будинку, перший від наслідків горіння та гасіння став непридатний для життя.

На пропозицію друзів дружина та донька Сергія Ткачука тимчасово оселилися у квартирі друзів у Костополі, він залишився жити у літній кухні біля згорілого будинку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень