Майже 1,5 тис. правоохоронців Рівненщини забезпечуватимуть порядок на виборах (ФОТО)

На території області буде 1001 дільнична виборча комісія

Виборчий процес чергових і перших місцевих виборів розпочався ще минулої суботи, 5 вересня.

Днями ж у Головному управлінні Нацполіції області відбулася зустріч правоохоронців, представників громадянської мережі «ОПОРА» та обласної територіальної виборчої комісії.

Задля цілодобового моніторингу оперативної обстановки в області та організації реагування на її зміни ситуаційний центр поліції перевели у позаплановий режим роботи.

На території області утворили 69 територіальних виборчих комісій і 1001 дільничну виборчу комісію. Для забезпечення публічної безпеки та порядку буде залучено 1415 працівників поліції, - повідомив заступник начальника облуправління Нацполіції Руслан Стрельбіцький.

Крім того, до 18 вересня мають провести попередні обстеження приміщень територіальних виборчих комісій щодо відповідності їх вимогам чинного законодавства. 

У поліції переконані, що ці місцеві вибори будуть досить складними, зважаючи на велику кількість кандидатів. Однак правоохоронці готові забезпечити чесний та прозорий виборчий процес.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, скільки цього разу коштує стати кандидатом у мери Рівного.

За матеріалами ГУНП Нацполіції Рівненщини

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень