Банош – на тарілці, форель – у ставку: частинка Карпат у серці Рівного (ФОТО)

У меню — найкрутіші українські страви та десерти

Публікація виходить за сприяння фірми «ПАРТІ», яка реалізує обладнання для магазинів і ресторанів.

Протягом багатьох років українська кухня славиться найсмачнішими борщами, баношем, варениками та мациком.

Якщо раніше за цими смаколиками треба було їхати до Карпат, то зараз – ні. Достатньо завітати у ресторан «Колиба», що у Рівному на вулиці Данила Галицького.

Зауважимо, що ресторанний комплекс «Колиба» близько 10 років є у списку Європейської мережі кулінарної спадщини.

А це значить, що тут ви знайдете автентичні рецепти страв, які притаманні певному регіону країни, розповідає адміністратор ресторанного комплексу «Колиба» Жанна:

- Кухарі ресторану «Колиба» можуть задовольнити гастрономічні бажання усіх наших гостей. Акцент робимо на м’ясних гриль – стравах. Вранці подаємо комплексні сніданки, а в денний час – бізнес-ланчі.

[media=149677] [media=149679]

Чого лише вартують страви на мангалі та три види баноша. Найпопулярніший — банош з реберцями в медовому соусі. Пропонуємо по-особливому фаршировану щуку, справжній український борщ з пампушками, щойно з печі. А вареники з чорницями – улюблені літні смаколики дітей та дорослих, без яких важко уявити справжнє українське літо!

[media=149746] 

Нещодавно ми повністю оновили меню. Тож, якщо раніше до нас приходили за закарпатськими чи угорськими стравами, то нині – ідуть на європейське меню. Тут можна обрати легкі салати, закуски, овочі або рибу на грилю. Десерти та коктейлі теж нові, на окремій карті.

Атмосферний інтер'єр «Колиби» відтворює оселю старовинного українського села – камін, мисливські атрибути, етнічні елементи декору. 

У складі комплексу, розташованого у двоповерховій будівлі, кілька залів і приватні кабінети, а також закритий двір із терасою, водоспадом та ставком з фореллю.

Цей матеріал підготовлений разом із фірмою «ПАРТІ», яка реалізує обладнання для магазинів і ресторанів.

Пароконвектомати, конвекційні печі, гладкі та ребристі жаровні поверхні, плити, духовки, тістоміси — вибір професійного обладнання для приготування українських смаколиків величезний.

 

Але, максимально доповнити образ смачної страви допоможе правильно та з любов'ю підібраний професійний посуд.

 

Детальніше за посиланням: http://www.party.rv.ua/.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень