У Рівному діти можуть іти до школи з трьох років (ВІДЕО)

І вчитися за системою LEGO Education

Ми вже писали раніше, що в Рівному відкрилася перша STEM-школа Inventor. Діти можуть відвідувати цей заклад вже з трьох років. Є чимало курсів для різного віку. Наприклад, «Ранній розвиток» для малюків 3-4 років, «Наука про світ» (4-5 років), «Основи робототехніки» (1-2 класи), «Практична механіка» (4-5 класи), «Робототехніка Mindstorms» (5 клас + ...) та багато інших.

Заняття в STEM-школі Inventor вже тривають (навіть у суботу та неділю), їх з величезним задоволенням відвідують і хлопчики, і дівчатка.

Наші колеги з телеканалу «Рівне 1» побували в гостях на Буковинській, 6 в і зняли цікавий сюжет про школу, яка розвиває в дітях:

  • Креативність
  • Критичне мислення
  • Комунікабельність
  • Технічну грамотність

Подивіться, а якщо виникнуть питання, завжди можна подзвонити у STEM-школу Inventor, де вам з радістю розкажуть все, що вам буде цікаво:

(050) 234-04-04

(098) 234-04-04

STEM-школа Inventor в Instagram

STEM-школа Inventor у Facebook

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень