Брат умирав, а Трамп пішов у кіно. Книга племінниці президента спричинила вибух у США (6 ФОТО)

«Найнебезпечніша людина в світі» (с)

Мері Трамп та її книга

Спроби родини президента заблокувати через суд вихід в світ книги племінниці Дональда Трампа не увінчалися успіхом.

14 липня, на два тижні раніше запланованого, у продажу з'явиться працю під назвою «Занадто багато, але ніколи не досить: як моя сім'я створила найнебезпечнішу людину в світі». Сигнальні екземпляри книги вже розіслані в основні засоби масової інформації США та Британії і рясно цитуються пресою.

Навіть поверхневе ознайомлення з книгою дає зрозуміти, чому Трампи так не хотіли, аби широкій громадськості стали відомі їхні внутрішні сімейні справи.
 

55-річна Мері Трамп – клінічний психолог, і вона не обмежується в книзі одними лише спогадами, вона їх ще й аналізує з точки зору свого професійного досвіду. У підсумку з-під її пера виходить своєрідний діагноз, і головний пацієнт – діючий президент Сполучених Штатів.

Вважається, що Мері Трамп таким чином намагається помститися за батька, Фреда Трампа-молодшого, якого вважали в родині паршивої вівцею, який не хотів йти по стопах батька, Фреда Трампа-старшого, бізнесмена-девелопера, і став пілотом цивільної авіації, але набута замолоду згубна пристрасть до алкоголю вбила його в 42 роки. Ще в 1981 році.

Мері згадує, що коли батька забрали з серцевим нападом в лікарню, з якої він більше не повернувся, його брат Дональд вирушив до кіно. Пізніше сім'ю покійного Фреда сильно обділили під час розподілу спадщини Трампа-старшого.

Мері так пояснює причини, що спонукали її до написання викривальної книги:

«Дональд, за мовчазної згоди своїх сестер і братів, довершив те, що розпочав ще мій дід.


Він зруйнував мого батька. Я не можу дозволити йому зруйнувати мою країну ...


Якщо він доб'ється переобрання на другий термін, це буде кінець американської демократії».

Родина Трампів

Мері Трамп пише, що нещасна доля батька, як і дивацтва дядька Дональда – результат згубного впливу на сім'ю Фреда Трампа-старшого, «функціонального психопата», за її визначенням, що демонстрував антисемітизм, ксенофобію, расизм і сексизм, а також був схильний до булінгу, та залякування оточуючих, - всі ці риси яскраво виражені тепер й у нинішнього глави Білого дому.

Оскільки мати тяжко хворіла, діти опинилися під опікою батька, а Фред-старший зовсім не володів рисами люблячого татуся.


Він вимагав від нащадків лише одного: беззастережного послуху.


Це створювало атмосферу страху і очікування покарання за проступки, сестри і брати Трамп були позбавлені батьківської теплоти і ласки. Нерідко батько нацьковував їх одне на одного, заохочував жорстокість і карав за м'якість.

Трамп із братами та сестрами

Емпатія, як і визнання власних помилок, вважалися слабкістю. У випадку з Дональдом це призвело до того, що він став носієм класичного нарцисизму а патологічна брехня і шахрайство стало для нього чимось природним. За Дональда Трампа домашні завдання в школі робила старша сестра Меріанн, а тести в університет здав інший хлопець за деяку плату.

Мері запевняє, що всерйоз президентом Дональд Трамп ставати не збирався, а лише хотів використати президентську кампанію для підняття власного іміджу та потішити зайвий раз своє хворе его.

Сестра Меріан, яка до пенсії працювала федеральним суддею апеляційного суду, називала його клоуном і не вірила, що американці здатні вибрати брата главою країни.


Переконана католичка, вона обурювалася, що брата підтримують євангельські протестанти, адже Дональда до церкви можна затягнути тільки, якщо там розміщені телевізійні камери.


Всі розмови про його нібито дивовижну підприємницьку успішності зустрічали в родині з глузуванням: тут-то знали, що Дональд п'ять разів банкрутував, і виручали його щоразу лише великі татові капітали.

Трамп і його батько

Всі ці та інші деталі життя сімейства Трампів, безумовно, будуть довго смакуватися пресою, телеканалами і публікою, але, крім іншого, Мері розповідає також  і про конкретну шахрайську схему, яка допомогла Дональду Трампу приховати від податків величезну суму при отриманні спадщини в 400 мільйонів доларів, після смерті батька.

Ця історія вже колись потрапляла з її подачі в американську пресу, і тепер звучить в повному обсязі в її власному виконанні.

Як і інші викривальні книги, написані людьми, близько знайомими з президентом, ця теж навряд чи зможе переконати його відданих шанувальників, а ось на тих, хто вагається враження може справити.


Останнє опитування Gallup показало, що підтримка Трампа серед незалежних виборців упала за місяць на 6%. В умовах, коли демократи і республіканці майже повністю мобілізували свій електорат, саме голоси незалежних будуть значній мірі вирішувати результат виборів, і саме серед них зростає сумнів, що Трамп заслуговує другий термін у Білому домі.


Книга Мері Трамп цей сумнів може зміцнити.

За матеріалами ВВС, NV та Нaqqin.az

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: Трамп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень