Не зіграний Джокер та Стратегія Зеленського (11 ФОТО)

«Пора прокидатися, Нео…» (АК)

Кажуть, що до Зеленського днями тричі виїжджала швидка з Феофанії.

Ну, як кажуть. «Врагі клєвещуть» із числа «отпєтих порохоботів», але й мають і привід: після приїзду з Америки Зеленський кудись зник – жодних реляцій, пояснень чи виправдань.

Так і не ясно – добре з’їздив наш Президент до ООН чи погано? Що він сам про це думає?

На нашу ж думку з’їздив він – незадовільно.

Хто-хто, а Зеленський міг би повернутися звідти – Зіркою.

Треба було просто всім їм в Америці – втерти носа.

Всім цим пихатим Трампам, таким самим журналістам і політикам. Нам все одно вже нема що втрачати. Вони нас ніколи ні в що не ставили і не ставлять. Зеленський не міг цього не відчувати.

І на це треба було чітко реагувати – по місцю.

- Це ви завели Україну в війну, спровокували громадянський конфлікт, окупацію, втрату нами територій та Руїни в економіці.

 

Це заради Вас та Ваших інтересів Український народ уже скоро шість років несе колосальні втрати – людські, гуманітарні, екологічні та економічні ….

Це чи щось подібне треба було сказати ще з трибуни ООН, апелюючи і до США, і до ЄС – як до ключових призвідників кризи в Україні, адже тепер Макрон, Меркель і Трамп кажуть, що їм «треба з Росією дружити»

Зачекайте, вам, може,й треба, але що буде з Україною?...

Де наш Крим, який ми втратили через Вас?... Де наш Донецький Аеропорт?

Де наші 15 000 молодих прекрасних хлопців і чоловіків, які ще мали народжувати дітей?...

Це лише з нашого боку. А з тогу боку – не менше і молодих чоловіків, і вбитих жінок та дітей, 80% з яких – етнічні українці, а 99% – етнічні слов’яни.

Що значить Вам треба дружити, мосьє Макрон і фрау Меркель?

 

Що значть Вам треба дружти, пане Трамп?

 

Яке право Ви мали оприлюднювати мою частину розмови з Вами, не запитавши на це мого дозволу?

 

Яке право мали Ви, пані Пелосі, як ініціатор імпічменту, вимагати оприлюднення моєї розмови як президента 40-мільйонної нації у Центрі Європи – без погодження такого оприлюднення зі мною?

Якби Зеленський таке сказав, йому б, стоячи рукоплескали всі ті 73%, які за нього проголосували на виборах.

А так, його похвалили лише Геращенко та Клімкін. Тобто люди з найближчого оточення Петра…

Одним словом,

Зеленський міг повернутися щ Америки – Джокером, а повернувся знову не зрозуміло ким. 

Чи то «Порошенком 2.0» чи то «придурошною баришнею», з якої і взятки то гладкі, бо вона «придурошна»… Але тепер він закрився, сидить і не знає що йому казати.

Розуміє, що Трамп із ним повівся підло. Від'юзав по повній програмі.

 

Тепер на переговорах за участю Росії, Німеччини та Франції він – Зеленський – буде один проти Трьох.  

 

Якщо ж долучаться і США, то – проти Чотирьох.

МВФ – грошей не дає, місія залишила Київ, без відповідного рішення.

Мовляв, спочатку даєте доступ нашим транснаціональним корпораціям – до вашої Землі, потім ми можливо кинемо пару мільярдів,аби ви змогли погасити свої борги – по відсоткам – перед нами.

Одним словом, Захід поводиться з Україною як з обколотою наркотиками повією.

Наркотиками, якими сам Захід її й обколював усі останні 28 років.

Що робити Зеленському у цій ситуації?...

Відповідь очевидна – переставати бути Порошенком 2.0.

Переставати здавати Україну – на поталу Заходу. Переставати бути слухняною мямлею, і ставати тим, ким він й обцяв бути, коли йшов на вибори.

Джокером.

Нехай зухвалим,скандальним і непередбачуваним. Але – Джокером.

 

Нехай таким, якого будуть – боятися. Але – Джокером.

 

Іншого не дано.

Якщо ми й далі будемо стояти на колінах перед Заходом, то вважайте, що України – нема.  

Формально вона ще ніби є, і ще трохи побуде, але, посутньо, далі можна,як казав світлої пам’яті Віктор Шкуратюк – самим замотуватися в простирадла і повзти організовано на кладовища.

Finita La Comedia.  

Якщо й далі йти шляхом Порошенка, яким нас зараз прискорено веде – Зеленський.

Чую Ваше:

- ОК, якщо без зайвої образності та теревень.

 

Що саме мав би зробити Зеленський, аби – перевернути цю ситуацію? Який порядок дій? Яка послідовність кроків?

Якщо вас реально цікавить відповідь,то будь ласка.

Трансформація в Джокера

1. Першим ділом Зеленський оголошує, що пристає на пропозицію Тимощенко про проведення Референдуму, щодо продовження Мораторію на продаж землі С/Г призначення.

Каже:

- Дійсно, в моїй передвиборчій кампанії ми неодноразово говорили про Референдум як базовий інструменти ефективної демократії. Земля – важливе питання для українців.

 

Як Президент і головний арбітр нації, я погоджуюся, що це питання варте того, аби кожен громадянин України зміг сказати свою думку.

 

Відтягувати не треба, тому прошу парламент розглянути запропонований «Батьківщиною» проект Закону «Про Референдум» як першочерговий – вже на цьому тижні.

2. При цьому Зеленський розвиває наступ і розширює лінію атаки.

Він каже:

- Насправді, нам потрібен Референдум, але ми винесемо на нього не одне, а – два питання.

 

Одне – по Землі, а друге – по ситуації на Сході України.

 

Друге питання може бути сформульоване по різному, але суть така: чи потрібні нам території ЛНР/ДНР, якщо їх намагаються повернути на невигідних і неприйнятних для України умовах, вимагаючи,щоби вони апріорно були – чужорідними тілами і діяли на розвал самої України?

 

Моя думка,що ні, і я готовий як Президент та Гарант Конституції звернутися до народу України за підтримкою:

 

Або ми райони ЛНР/ДНР повертаються на прийнятних для України умовах, або ми оголошуємо їх «Тимчасово окупованими територіями», прокладаємо новий державний кордон України і діємо далі – відповідно.

3. Після цього Зеленському варто взяти паузу і не відповідати на жоден дзвінок Путіна, Макрона, Меркель чи Трампа.

Під кінець тижна, перед вихідними, він має оголосити те, що ввійде колись в підручники історії як «Стратегія Зеленського» (яка прийшла на зміну «Формулі Штайнмаєра»).

Суть така:

1. Ніяких особливих статусів.

2. Спочатку Україна отримує контроль над кордонами, лише потім – вибори до місцевих рад – за українським законодавством.

4. Захід і Росія – у відповідних пропорціях – виділяють Україні 100 мільярдів доларів безповоротної гуманітарної допомоги – на відбудову Донбасу.

5. Якщо Захід та Росія мають проблеми з грошима, то ми готові прийняти їх у формі – одноразового, остаточного і повного списання усіх боргів України перед: МВФ, Світовим Банком та ЄБРР.

Мається на увазі, що кошти, не менше, ніж третина нинішнього бюджету, буде відтепер щорічно виділятися нами – самостійно – не на погашення означених боргів, а саме на: відбудову Донбасу, підтримку та компенсації переселенцям, виплати жертвам війни та військовослужбовцям, які ще багато років потребуватимуть лікування,фізіологічної та психологічної – реалібітації.

6. Отже: АБО-АБО…

Або Мир і відміна санкцій, або оголошення цих територій окупованих Росією. Що Криму,що Донбасу – з усіма відповідними наслідками – щодо санкцій.

7. Єдине, якщо приймаються наші умови, то ми готові вже зараз,не зволікаючи прийняти 24 депутати від ЛНР/ДНР під купол ВРУ.

Так, ви все почули правильно: ми готові прийняти та гарантувати безпеку для 24 депутатів від територій, де зараз діють адміністрації ЛНР/ДНР – під купол нашої Верховної Ради, не дожидаючись виконання всіх інших умов та навіть не дожидаючись встановлення нашої юрисдикції над цими територіями.

 

Будь-ласка, проводьте ці вибори так, як вважаєте за потрібне: 24 – законних місця – чекають представників Донеччини та Луганщини під куполом ВРУ.

 

Вже

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень