Запам’ятайте раз і назавжди: СПИСОК продуктів, які не можна ні їсти, ні купувати
Варто завжди читати етикетки
жахливою екологією,неправильним способом життя,низькою якістю харчових продуктівта шкідливими звичками.
Сьогодні ми з вами хочемо розказати про харчову промисловість. Насправді лише 5% продуктів у супермаркеті не містять хімії чи шкідливих добавок.
Є продукти, які взагалі ніколи купувати не можна! Ось вони:
Оселедець в пластикових упаковках
Запам’ятайте раз і назавжди: слабосолоний оселедець повинен зберігатись тільки в олії. Якщо оселедець без олії та в пластику, то таке зберігання призводить до утворення уротропіну, який є дуже шкідливим для людського організму.
Ікра слабосолена
Масло жирністю менш як 82,5%
Натуральне вершкове масло має високу жирність, адже його виробляють з натурального коров’ячого молока. А все інше — це трансжири, які сприяють утворенню злоякісних пухлин.
До продуктів з трансжирами відносяться:
маргарин, мікс вершкового масла і рослинної олії,
кондитерські вироби: торти, тістечка, печиво, крекери і т.д.,
чіпси і попкорн,
рафінована рослинна олія,
майонез і кетчуп,
картопля-фрі, яку готують на гідрогенізованих жирах,
заморожені напівфабрикати.
«Інженерні» продукти (тобто продукти, яких в природі просто не буває):
Крабові палички. Якщо ви купляєте крабові палички і думаєте, що там крабове м’ясо, то дуже помиляєтеся. Їх готують з рештків риби та безліччю добавок та покращувачів смаку.
Арахіс. Щоб подовжити термін зберігання арахісу, використовують гени петунії, яка є отруйною рослиною.
Імпортна картопля.
Солодкі кукурудзяні палички і пластівці.
Каші з ароматизаторами і барвниками.
Льодяники. Змочіть звичайний льодяник водою та помістіть на скатертину чи іншу тканину. Солодощі її просто зіпсують, адже містять безліч барвників та ароматизаторів.
Джеми. Мармелад.
Перець (не в сезон) — генетично модифікований продукт на всі 100%.
Кекси в упаковках. Рулети. Ці продукти ніколи не псуються, навіть після закінчення терміну придатності, вони залишаються свіжими. Це має насторожувати.
Імпортний чай, ароматизований чай.
Солодкі газовані напої та соки в пакетах
Ці напої містять велику кількість фруктози, яка в надмірних кількостях спричиняє розвиток подагри, утворення каміння та ракових пухлин.
Вживання цих продуктів теж становить небезпеку:
Продукти швидкого приготування. Для напівфабрикатів використовують трансжири, які подовжують їх термін придатності. А все, що готується за 5 хвилин, як вермішель та супи швидкого запарення — це суцільна хімія.
Сирокопчені ковбаси та інше. До складу такої ковбаси входить модифікована соя. А ще виробники відмовляються витрачати час та кошти на копчення, а просто додають в м’ясо ароматизатори та барвники.
Сосиски, сардельки, варена ковбаса, паштети. Для створення цих продуктів виробники використовують рештки тварин, якість яких бажає кращого. А спеціальну консистенцію вони отримують внаслідок додавання спеціально гелю.
Молочні продукти з великим терміном зберігання (понад 2 міс.). Все, що зберігається більше 2-х тижнів, вживати не можна.
Асептична упаковка — вона містить антибіотики.
Які з цих продуктів ви їсте досить часто?
Джерело - Пошепки
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ