З полиць магазинів скоро зникатиме популярний напій: Що відбувається

Якого продукту стає менше

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В магазинах скоро поменшає кави. Це пов’язано із тим, що у Бразилії, де її найбільше, сильно погіршилася погода й від цього суттєво зменшилися запаси зерен.

За попередніми підрахунками, запаси робусти й арабіки вже зменшилися на 34 тисячі мішків. Ситуацію ускладнює й той факт, що одночасно з кліматичними змінами в Бразилії, виробничі потужності зменшив і В’єтнам, звідки теж імпортують каву. Згодом цей дефіцит стане помітним і в українських магазинах.

Крім кави, можна помітити й сильне подорожчання сезонних ягід. Майже на 50% подорожчала лохина. А ось виноград, картопля, морква та буряк подешевшали.

Джерело: GSMinfo.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень