Якщо вдало заміж, то тільки за них: чоловічі імена, які приносять успіх та багатство

Їх всього 5

Олександр

Ім'я Олександр має грецьке походження та означає «захисник людей». Власники цього імені - сильні особистості, мають лідерські якості. Вони здатні долати будь-які труднощі та досягати поставлених цілей. Ім'я приносить успіх своїм власникам.

Максим

Ім'я Максим має латинське походження й означає «найбільше». Ті, хто має це ім'я, зазвичай мають амбітний характер і прагнуть досягти високих результатів у всіх сферах життя.

Володимир

Це ім'я має слов'янське походження й означає «володар світу». Ці люди часто мають мудрість і силу волі, що допомагає їм досягати успіху в кар'єрі та особистому житті.

Андрій

Ім'я Андрій має грецьке походження й означає «мужній». Люди з цим ім'ям сильні та рішучі. Вони здатні приймати складні рішення та брати на себе відповідальність.

Артем

Ім'я Артем має грецьке походження й означає «незламний». Власники цього імені зазвичай мають сильний характер та стійкість. Вони можуть подолати будь-які перешкоди на шляху до успіху та досягти визначних результатів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень