З ними не створиш щасливої родини: чоловіки яких знаків Зодіаку зовсім не вміють кохати?

У списку їх 4

Козоріг

Це, напевно, найбільш закритий та непідступний знак зодіаку. Цей чоловік абсолютно не здатен до проявів ніжних почуттів. Таке враження, що його мета – використовувати інших задля власних потреб. Козороги намагаються взяти від життя все, що приносить їм користь, це стосується також людей. Якщо цьому знакові зодіаку буде вигідно, то він дружитиме, спілкуватиметься і навіть створить сім’ю.

Скорпіон

Представники цього знака зодіаку можуть бути вкрай жорстокими. Скорпіони – закриті та сухі, намагаються тримати всіх на відстані. А все тому, що цей чоловік сам боїться того, що його можуть образити чи зрадити, тому зі своїми друзями й рідними може поводитися нестерпно. Скорпіон ніби сам убиває в собі всі прояви турботи та ніжності. Якщо чоловіки цього знаку зодіаку вступають у шлюб, то все одно сприйматимуть родину за необхідну повинність і тягар.

Близнята

Це вкрай непостійні чоловіки, на них взагалі не можна покластися, адже вони можуть визначатися зі своїм вибором до кінця життя. І все одно будуть невпевнені, чи правильно вибрали собі партнера для серйозних стосунків. Сьогодні Близнята будуть безмежно кохати свою другу половинку, а завтра можуть просто розірвати стосунки й піти далі шукати пригод.

Телець

Насправді Тельці люблять лише себе. Ці чоловіки звикли оточувати себе гарними речами, відпочивати на найкращих курортах і їсти найсмачнішу їжу. Якщо друга половинку потрапить у цей список найкращого, то він кохатиме її, допоки вона приноситиме йому задоволення. Тельці навіть знати не хочуть про ніжність та романтику, для них кохання – це можливість насолодитися чудовим сексом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень