Справді золота пора: три знаки Зодіаку, яким казково щаститиме восени 

Вони не тужитимуть навіть в дощ і похмуру погоду 

ДІВИ

Чекайте на збільшення зарплати, премії, подарунки або щасливий лотерейний білет. Земний знак виявиться одним із найщасливіших цього сезону. Дів, які славляться своєю цілеспрямованістю та аналітичним складом розуму, чекають успіхи на роботі. Відносини з романтичним партнером, колегами та членами сім'ї складуться вдало. 

Восени ви ні з ким не посваритеся і не розлучитеся.

ТЕРЕЗИ 

Чарівні та дипломатичні Терези досягнуть успіху на роботі та навчанні. Їм вдасться здати всі проєкти вчасно і піднятися кар'єрними сходами. Колеги  допомагатимуть Терезам, а керівник призначить премію. Спокійним і розважливим Терезам, яких оберігає Венера, везтиме у всьому цілих три місяці.

Стихія повітря допоможе представникам знаку провести осінь спокійно та безтурботно.

СКОРПІОНИ

Плутон і Марс обдарують Скорпіонів безліччю приємних сюрпризів. На представників водного знаку чекають нові знайомства та успіхи в романтичних стосунках. Приплив енергії та натхнення відкриє нові можливості, а наполеглива праця принесе винагороду. Особливо часто щаститиме на роботі, тому можете сміливо йти до керівника і просити збільшення зарплати.

Не бійтеся ризикувати та довіртеся інтуїції, тоді все складеться якнайкраще.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень