Будуть рахувати копійки до кінця життя: чоловіки з цими іменами не вміють заробляти

Для них жити безбідно - недосяжна мрія

Владислав

Владислави можуть отримувати непогану зарплату, але через їхню надмірну щедрість та безвідмовність їм не вдається відкладати гроші чи інвестувати їх. З роками таким чоловікам стає все важче заробляти стільки грошей, щоб хоча б забезпечити своє життя.

Олексій

Сором'язливий Олексій має, на диво, чудові лідерські риси й може працювати успішним менеджером. Але як тільки цей чоловік обере собі місце роботи й почне отримувати  нормальну зарплату, то ні за що в житті не вибереться зі своєї зони комфорту. Унаслідок цього зупиниться у професійному розвитку та з часом втратить кар'єрні можливості.

Михайло

Найгірша риса характеру Михайла - це непостійність. Чоловік з цим ім'ям постійно змінює роботу, шукає найкращу зарплату, не затримується на одному місце довше, аніж на кілька місяців. Зрештою така поведінка призводить до того, що Михайло залишається ні з чим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень