Ці блогери гривневі мільйонери: Скільки заробляють українські ютубери?

Найбільше отримують новинні канали

Відомі приблизні заробітки українських блогерів на платформі YouTube. Про це йдеться у виданні «Економічна правда».

Скільки заробляють українські блогери на YouTube

В українському YouTube найпопулярнішими залишаються новинні канали, які публікують до 50 відео на день. Їхній місячний дохід становить понад 50 тисяч доларів.

Розважальні канали отримують дохід від 5 тисяч доларів на місяць, авторські від тисячі доларів, а канали з інтерв'ю від 800.

Наприклад, заробітки Раміни Есхакзай на ютуб коливаються від 4 тисяч доларів, тоді як в Олексія Дурнєва від 8 тисяч доларів.

У третьому стовпчику представлені ймовірні мінімальні та максимальні доходи YouTube-каналів.

Якщо врахувати монетизацію та рекламні інтеграції, популярні українські блогери на YouTube заробляють від 130 тисяч до 1 мільйона гривень на місяць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень