Справжні хамки: власниці 5 імен, які полюбляють поводитися грубо

Такі жінки мають непростий характер

Галина

Зазвичай жінки з таким ім'ям відрізняються важким характером. Вони нікого не ставлять в авторитет і завжди прагнуть довести власну правоту.

А коли не виходить, переходять на особистості, намагаючись задавити людину морально. Сперечатися з такими персонажами завжди марно, тому що Галі ніколи не відступляться від свого.

Іда

Іда далеко не завжди виступає еталоном леді. Характер у жінки досить складний і незвичайний. Це творча особистість з хорошим почуттям гумору, вона завжди прийде на допомогу близьким.

Але ось в розмовах з незнайомцями Іда поводиться грубо. Так вона намагається виставити свою персону авторитетною, вдаючись до тактики «найкращий захист — це напад». 

Сніжана

Носійка цього красивого імені обожнює вчити всіх навколо. Сніжана не скупиться на зауваження іншим, завжди знайде, до чого причепитися.

Вона відчуває неймовірну насолоду, викликаючи гримасу сорому і злоби на обличчях інших.

Юлія

Дівчина чи жінка, яку так назвали, вважає себе королевою. Всі зобов'язані робити саме так, як каже вона. Навчившись відстоювати себе в суперечках, Юлія «підсаджується» на конфлікти з іншими.

Можна сказати, що таким способом носійка цього імені розважається і заповнює енергію, заряджаючись негативом навколишніх. 

Анна

Однією з головних хамок можна назвати жінку, яку звати Анна. У неї є багато позитивних рис, але ось зарозумілість і задавацтво часто їх перекривають.

Спілкується така дама з яскраво вираженою гордовитістю в голосі. Саме марнославство часто штовхає жінку на думку з кимось посваритися. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень