Їхні чоловіки часто спиваються: Жінки з цими іменами притягують пияк

У списку їх 3

Ірина

Добросердечна та чутлива за своєю натурою. Намагається завжди догодити своєму чоловікові. Спочатку може не помічати тривожні дзвіночки, а коли зрозуміє, що чоловік не може прожити й дня без чарки, починає бити в дзвони. Щоправда, може бути пізно.

Наталя

Сильна особистість. Поруч із нею навіть найсильніший чоловік незабаром усвідомлює свою нікчемність. У результаті - налягає на спиртне. Починає зловживати алкоголем, щоб домогтися уваги, турботи та кохання. А Наталя – вся в роботі.

Раїса

Ця жінка сама схильна до зловживання алкоголем. Ось тільки вона може будь-якої миті зупинитися і взяти себе в руки, чого не скажеш про її чоловіка. Той уже не в силах протистояти зеленому змію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень