5 пар імен, власники яких пронесуть кохання один до одного до кінця життя

Таким парам долею судилося збудувати міцні відносини

Алла й Валентин

Жінки з іменем Алла - імпульсивні, люблять одноосібно встановлювати в оселі закони. Тоді як чоловіки на ім'я Валентин - добрі та м'які. Вони завжди готові підставити плече, допомогти у будь-яких проблемах та труднощах.

Жанна та Тихон

Жанни - доволі емоційні. Для них звично домінувати та командувати у відносинах. Тихони ж - натомість спокійні та романтичні. Здатні доповнити свою другу половинку, підіграти їй, спрямувати енергію у правильне русло і згладити напружені ситуації.

Юлія і Володимир

Володимир - владний й упевнений «альфа-самець», тоді як Юлія - мудра та стримана. Такі жінки за допомогою турботи та ніжності вміють переконати та змусити зробити все так, як хочуть вони.

Ольга й Микола

Микола - від природи марнославний і велелюбний. Він багато присвячує часу роботі, тоді як Ольга може стати вірною супутницею в житті. Такі жінки вразливі, тонкі персони, які потребують особливої уваги.

Катерина й Костянтин

У таких стосунках може бути довіра, повага до особистих кордонів. Вони рідко критикують один одного, вміють переносити недоліки й не прагнуть нічого змінити в характері та поведінці партнера.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень