Удача в них у крові: власниці цих імен будуть щасливими все життя

Ці жінки запрограмовані на успіх

Ганна

Ці жінки тонко відчувають людину, завдяки чому їх оточують лише добрі люди. Ганна також вміє вибрати відповідного чоловіка, що приносить їй сімейне щастя, яким вона насолоджується все життя.

Олена

Олена - життєрадісна оптимістка, вона легка у спілкуванні та цінує красу й затишок. Власниці цього імені досягають своїх цілей завдяки завзятості та винахідливості. Вони мають гарну інтуїцію, яка допомагає зробити правильний вибір.

Єлизавета

Ці жінки притягують успіх. З одного боку, Єлизавета - амбітна та напориста, а з іншого - великодушна й щедра. Серце власниць імені відкрите для життя, вони радіють доброму та здатні долати труднощі.

Марія

Власниці цього імені веселі та товариські, у них легка вдача. Успіх супроводжує Марію протягом усього життєвого шляху. Крім того, вона не боїться проблем та зберігає оптимізм навіть у непростих ситуаціях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень