Холодна чи гаряча: Яка кава корисніша?

Користь та смак в одній філіжанці

Холодні кавові напої, також відомі як колд брю, набувають популярності в спекотну пору року, бо допомагають втамувати спрагу. 

Холодна кава — це не те саме, що й просто остигла кава, яка колись була гарячою.

 

Головна відмінність колд брю від кави в тому, що в першій практично відсутня характерна для напою кислинка, а також гіркуватість в післясмакові.

Ця відмінність пояснюється тим, що для приготування холодної кави потрібна низька температура та тривалий час. Крім того, дуже часто в холодні кавові коктейлі додають молоко, сиропи, лід або інші інгредієнти.

Попри різницю у приготуванні, холодна кава схожа за поживними властивостями на звичайну каву. У деяких кавомашинах температура і тиск дозволяють розчинити з кави всю користь, все багатство смаку та аромату.

Проте припускають, що для організму холодна кава все ж таки корисніша. Річ у тім, що у холодної кави є явна перевага — це менша кислотність, завдяки якій вона краща для травної системи.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень