Фатальна помилка: чому не можна виливати каву в раковину чи в унітаз

Така звичка може завдати серйозної шкоди вашій сантехніці

Колаж: Главред

Часом ми машинально змиваємо залишки кави в раковину або навіть в унітаз, думаючи, що це безпечно. Однак, така звичка може завдати серйозної шкоди вашій сантехніці.

  • По-перше, кавова гуща може забити водопровідні труби, створюючи затори та перешкоджаючи нормальному стоку води. Це може призвести до серйозних проблем із водопостачанням у будинку і навіть до потенційних пошкоджень системи каналізації, кажуть сантехніки їхнього Master expert.
  • По-друге, кавові опади, потрапляючи в раковину або унітаз, можуть осідати на стінах і дні сантехнічних приладів, утворюючи наліт і плями.

Це не тільки псує зовнішній вигляд, а й може спричинити неприємні запахи та полегшити розмноження бактерій і грибків.

Куди викидати залишки кави?

Один із найбезпечніших і найекологічніших способів - це виливати залишки кави в зручні для цього біорозкладні контейнери або компостери. Якщо у вас їх немає, то ви можете збирати залишки кави в банку, почекати, доки вони висохнуть, а потім просто викиньте в смітник.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень