Як правильно нанизувати шашлик на шампури, щоб м’ясо було максимально соковитим

Ключову роль грає не лише якість м'яса і температура в мангалі

Приготувати смачний шашлик – це справжнє мистецтво. На смак страви впливає буквально все: якість м'яса, компоненти маринаду і технологія смаження.

Виявляється, важливо не тільки «вгадати» з жаром, а й правильно нанизати м’ясо на шампури. Від цього теж залежить, чи буде шашлик смачним і соковитим

Поради по приготуванню і смаженню опублікувало американське інтернет-видання FOOD&WINE.

Правильна технологія приготування шашлику

  • Потрібно обрати великі плоскі металеві шампури шириною трохи більш як 2 см.
  • Нанизувати мариноване м’ясо треба, відступаючи від кінчика на декілька сантиметрів. А між шматочками м’яса потрібно залишити приблизно 1 см простору.
  • Важливо прибрати залишки маринаду (включаючи шматочки цибулі та зелені), аби нічого не підгоріло.

Щоб трохи розм’якшити текстуру м’яса, потрібно накрити вже нанизані на шампур шматочки поліетиленовою плівкою, і трохи відбити його гладкою стороною молотка для м’яса.

  • Смажити шашлики треба, поклавши кінці шампурів на мангал так, щоб вони підвішувалися.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень