Як правильно нанизувати шашлик на шампури, щоб м’ясо було максимально соковитим

Ключову роль грає не лише якість м'яса і температура в мангалі

Приготувати смачний шашлик – це справжнє мистецтво. На смак страви впливає буквально все: якість м'яса, компоненти маринаду і технологія смаження.

Виявляється, важливо не тільки «вгадати» з жаром, а й правильно нанизати м’ясо на шампури. Від цього теж залежить, чи буде шашлик смачним і соковитим

Поради по приготуванню і смаженню опублікувало американське інтернет-видання FOOD&WINE.

Правильна технологія приготування шашлику

  • Потрібно обрати великі плоскі металеві шампури шириною трохи більш як 2 см.
  • Нанизувати мариноване м’ясо треба, відступаючи від кінчика на декілька сантиметрів. А між шматочками м’яса потрібно залишити приблизно 1 см простору.
  • Важливо прибрати залишки маринаду (включаючи шматочки цибулі та зелені), аби нічого не підгоріло.

Щоб трохи розм’якшити текстуру м’яса, потрібно накрити вже нанизані на шампур шматочки поліетиленовою плівкою, і трохи відбити його гладкою стороною молотка для м’яса.

  • Смажити шашлики треба, поклавши кінці шампурів на мангал так, щоб вони підвішувалися.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

У Рівному знайшли посвідчення водія та документи

У Рівному на автовокзалі на вулиці Київській знайшли посвідчення водія і техпаспорти, на ім'я Валерія Володимировича Смикало. За деталями звертайтесь за номером: 067 64 57 603

Більше оголошень