

Що і з якого сорту свинини найкраще готувати
Свинина вважається найпоширенішим видом м'яса у світі. В Україні цей продукт дуже люблять, попри його калорійність. Це м'ясо підходить для тих, хто витрачає багато енергії. А ще воно прекрасно відновлює сили
Але є в цьому продукті частини, які вживати в їжу небажано.
Це найніжніші частини туші, на них практично немає жиру або зовсім трохи. Кухарі із задоволенням тушкують таке м'ясо, смажать і запікають..
Це найбільш підходяща частина для шашлику. З шийки і лопатки можна зробити фарш, начинку для ковбаси або просто потушкувати.
Завдяки жировому прошарку страва вийде м'якою і соковитою.
Ці частини тушки відрізняються ще більшою кількістю жиру. Їх добре готувати на відкритому вогні, наприклад, посмажити на грилі або закоптити.
Це цілісна голова і її частини (щоки, вуха, п'ятачок), передні (рулька) і задні ноги (гомілка).
Жир, хрящі та сухожилля дуже важко і довго готувати
Вирізкою вважається найніжніша, але і найдорожча частина свинини. Вона знаходиться над серединою хребта під салом. Цей делікатес вважається дієтичним, у ньому багато вітамінів.
Якщо стежите за здоров'ям, старайтеся вибирати саме цю частину тушки. Ці пісні шматочки відмінно підійдуть для запікання та інших страв.
Джерело: РБК-Україна
Радіо Трек: НОВИНИ
В Україні скоротили літні канікули. Міносвіти ухвалили рішення
Ви знали, чому не варто прати при температурі 40 градусів?
З чого насправді роблять кукурудзяні палички: це знають одиниці
Два знаки Зодіаку, які відчувають заздалегідь біду
Пенсіонери, які отримують менш ніж 10 000 грн, отримають надбавку: як оформити
Якщо м'ясо «з душком»: як його врятувати, а коли треба просто викинути
Як легко прибрати хімію з м'яса: допоможе копійчаний засіб
Експерти назвали м'ясо яке позбавляє сил
Один важливий нюанс: в яку воду класти м'ясо, щоб борщ був максимально наваристим
Як приготувати соковиті та дуже ароматні відбивні замість котлет (РЕЦЕПТ)
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415