

Часто господині не зважають на такі дрібниці
Головне правило при варінні борщу – не шкодувати м'яса. Тільки у цьому випадку борщ вийде таким, як треба: наваристим, ароматним і ситним!
А от приготувати насичений бульйон вдасться, якщо перед закладанням м’яса у каструлю його промиють, а варити почнуть у холодній воді.
У гарячу воду м'ясо кладуть тільки якщо потрібно отримати смачне відварене м'ясо, а не наваристий бульйон.
Спершу воду доводять до кипіння, знімають піну і тримають на слабкому вогні годину-півтори. Готове м'ясо витягують із бульйону, відокремлюють від кісток і нарізають на шматочки.
Якщо ви готуєте наваристий бульйон, а не прозору «водичку», то варіть його якомога довше. У цьому випадку м'ясо віддасть усі свої соки і бульйон вийде насиченим та ароматним.
Непогано також використовувати кілька видів м'яса - смак вас приємно здивує
Радіо Трек: НОВИНИ
Українцям заборонять продавати квартири. У спадок їх теж не передати
Тепла підлога то вчорашній день. Як норвежці опалюють будинки та ходять вдома босоніж у -30 градусів
В Україні з'явилися нові 500 грн: як вони виглядають (ФОТО)
Буде притягувати щастя та гроші: Три місця у домі, де потрібно покласти лаврове листя
Їх благословили на небесах: 3 пари знаків Зодіаку, які мають ідеальну сумісність
Дуже смачна і ситна вечеря за годину: готуємо гречку під шубою (РЕЦЕПТ)
В 100 разів смачніші за сирники - неймовірно ніжні пиріжки з манки (РЕЦЕПТ)
Соковитий свіжий салат із мінімуму продуктів – готується за 5 хв (РЕЦЕПТ)
Запашні і пишні, наче хмаринка, пампухи на воді (РЕЦЕПТ)
Смачні, соковиті і досить бюджетні – простий рецепт морквяних котлет
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774