

Часто господині не зважають на такі дрібниці
Головне правило при варінні борщу – не шкодувати м'яса. Тільки у цьому випадку борщ вийде таким, як треба: наваристим, ароматним і ситним!
А от приготувати насичений бульйон вдасться, якщо перед закладанням м’яса у каструлю його промиють, а варити почнуть у холодній воді.
У гарячу воду м'ясо кладуть тільки якщо потрібно отримати смачне відварене м'ясо, а не наваристий бульйон.
Спершу воду доводять до кипіння, знімають піну і тримають на слабкому вогні годину-півтори. Готове м'ясо витягують із бульйону, відокремлюють від кісток і нарізають на шматочки.
Якщо ви готуєте наваристий бульйон, а не прозору «водичку», то варіть його якомога довше. У цьому випадку м'ясо віддасть усі свої соки і бульйон вийде насиченим та ароматним.
Непогано також використовувати кілька видів м'яса - смак вас приємно здивує
Радіо Трек: НОВИНИ
Які банани в магазині треба обходити стороною: це знає не кожен
Остання цифра в даті вашого народження розповість, що на вас чекає до кінця 2025 року
Ніяка не Каменських: від якого прізвища відмовилася співачка багато років тому
Фінансове процвітання – Тельцям, досягнення мети – Левам: гороскоп на 30 березня.
Пенсіонерам роздають новий вид посвідчень: як отримати і що робити зі старим
Дуже смачна і ситна вечеря за годину: готуємо гречку під шубою (РЕЦЕПТ)
В 100 разів смачніші за сирники - неймовірно ніжні пиріжки з манки (РЕЦЕПТ)
Соковитий свіжий салат із мінімуму продуктів – готується за 5 хв (РЕЦЕПТ)
Запашні і пишні, наче хмаринка, пампухи на воді (РЕЦЕПТ)
Смачні, соковиті і досить бюджетні – простий рецепт морквяних котлет
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415