Один важливий нюанс: в яку воду класти м'ясо, щоб борщ був максимально наваристим

Часто господині не зважають на такі дрібниці

Головне правило при варінні борщу – не шкодувати м'яса. Тільки у цьому випадку борщ вийде таким, як треба: наваристим, ароматним і ситним!

А от приготувати насичений бульйон вдасться, якщо перед закладанням м’яса у каструлю його промиють, а варити почнуть у холодній воді.

У гарячу воду м'ясо кладуть тільки якщо потрібно отримати смачне відварене м'ясо, а не наваристий бульйон.

Правила приготування наваристого смачного бульйону

Спершу воду доводять до кипіння, знімають піну і тримають на слабкому вогні годину-півтори. Готове м'ясо витягують із бульйону, відокремлюють від кісток і нарізають на шматочки.

Якщо ви готуєте наваристий бульйон, а не прозору «водичку», то варіть його якомога довше. У цьому випадку м'ясо віддасть усі свої соки і бульйон вийде насиченим та ароматним.

Непогано також використовувати кілька видів м'яса - смак вас приємно здивує

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли автомобільний номер

У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО   Власник може звертатися за номером: +380972381545  

У Рівному знайшли посвідчення УБД на прізвище Волошин

Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064

У Рівному знайшли пенсійне посвідчення на прізвище Резімова

У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774

Більше оголошень