В 100 разів смачніші за сирники - неймовірно ніжні пиріжки з манки (РЕЦЕПТ)
Смак - просто неперевершений, ще й швидко готуються на сковорідці
Ці дуже смачні та ніжні пиріжки з манного тіста мають сирну начинку. Їх досить легко приготувати, а діти від такого смаколика будуть просто у захваті!
Інгредієнти:
- сир – 180 г
- родзинки – 20 г
- ванільний цукор – 10 г
- цукор – до смаку
- манна крупа (звичайна манка) – 90 г
- молоко – 450 г
- ванільний цукор – 10 г
- сіль – 1 дрібка
- яйце – 1 шт.
- вершкове масло – 10 г
- борошно звичайне – трішки
Приготування:
Починаємо з підготовки начинки. У чаші змішуємо сир, заздалегідь замочений в окропі, та висушений родзинки, ванільний і звичайний цукор. Все добре перемішуємо.
В іншій посудині змішуємо яйце, ½ ч.л цукру і дрібку солі.
Тоді беремося за тісто. У сотейнику доводимо молоко до кипіння, додаємо до нього дрібку солі, цукор (до смаку) і ванільний цукор. Щойно молоко закипить, потроху вводимо манну крупу, постійно перемішуючи віничком.
Каша повинна вийти дуже густою і залишатися гарячою.
Столовою ложкою набираємо порцію манної каші та обвалюємо її в борошні. Формуємо невеликий коржик і на середину викладаємо сирну начинку. Защипуємо кінці і формуючи пиріжок, доки манка ще гаряча і добре тримає форму. Після цього кожен манник обмочуємо в яйці.
Смажимо на сковороді на невеликій кількості олії з обох сторін - до появи рум’яної скоринки. Гарячі манники змащуємо вершковим маслом або поливаємо варенням чи медом.
Буде дуже смачно!
Джерело: ibilingua
Радіо Трек: НОВИНИ