Неймовірно смачні рибно-картопляні котлети, що готуються за 20 хв (РЕЦЕПТ)
Ситний обід або вечеря з продуктів, які завжди є під рукою
Якщо вам треба максимально швидко приготувати перекус, обирайте котлети. По-перше, зазвичай вони дуже просто готуються, по-друге, це досить поживна страва, якою залюбки ласують і дорослі, і діти.
Крім того, приготувати котлети можна з будь-якого м'яса чи риби, поєднуючи між собою різні види фаршу, з печінки, грибів або гречки
Редакція FoodOboz підібрала рецепт дуже смачних і корисних рибно-картопляних котлет.
Інгредієнти:
- рибне філе – 500 г
- картопля – 8 шт.
- яйця – 1 шт.
- борошно – 2 ст.л.
- сіль, чорний перець – до смаку
Приготування:
Дрібно нарубайте філе риби, посоліть і поперчіть його. Очистіть картоплю і натріть на великій тертці. Також трохи присоліть і добре перемішайте.
Рибу обваляйте у борошні, потім занурте в яйце та обліпіть картоплею.
Смажити такі котлети треба на попередньо розігрітій сковорідці – до появи скоринки – близько 7-8 хв з кожного боку
Радіо Трек: НОВИНИ